Ουέστμπρουκ για την διαφωνία με Χάρντεν: «Πάνω απ' όλα είμαστε φίλοι» (vid)

Αντωνία Σπανού
Ουέστμπρουκ για την διαφωνία με Χάρντεν: «Πάνω απ' όλα είμαστε φίλοι» (vid)

bet365

Τζέιμς Χάρντεν και Ράσελ Ουέστμπρουκ από το πρώτο ματς ξεκίνησαν να συζητούν έντονα, αλλά πριν προλάβει το θέμα να συζητηθεί το έκλεισε ο νεοφερμένος άσος του Χιούστον.

Οι δύο σταρ του Χιούστον θέλουν χρόνο για να βρουν τα πατήματα τους στο παρκέ, καθώς και στις συζητήσεις τους, αφού από το πρώτο ματς η κάμερα τους έπιασε να μιλάνε έντονα. Ο Ράσελ Ουέστμπρουκ έσπευσε να βάλει τα πράγματα στην θέση τους και να τελειώσει τις συζητήσεις πριν αρχίσουν.

Αναλυτικά:

«Δεν ξέρω πόσες θα είναι οι συζητήσεις, πιθανότατα θα μας δείτε να μιλάμε όλη την σεζόν, είμαι φίλοι και αυτό είναι το πιο σημαντικό. Το μπάσκετ είναι εύκολο, είναι εύκολο παιχνίδι, νοιάζεσαι για κάποιον και θες να τον δεις να γίνεται σπουδαίος, ακόμα και από απόσταση.

Εγώ και ο Τζέιμς μιλούσαμε και οι δύο ήμασταν υποψήφιοι MVP, έχουμε βρεθεί στο δωμάτιο του MVP, αυτό είναι ευλογία. Το μπάσκετ είναι άσχετο, η φιλία είναι πρώτα και είναι το πιο σημαντικό και αυτό είναι που με νοιάζει. Ποτέ δεν είχαμε χάσει επαφή. Μιλούσαμε στην σεζόν, μιλούσαμε μετά τα παιχνίδια... έβλεπα τα παιχνίδια, έβλεπε τα δικά μου, μου έστελνε, του έστελνα...

Τώρα είναι εύκολο. Δεν μπορεί κανείς να μπει σε αυτό που έχουμε, γιατί το έχουμε τόσο καιρό».

 

NBA Τελευταία Νέα