Ουίζαρντς - Ρόκετς 158-159

Φώτης Καρακούσης
Ουίζαρντς - Ρόκετς 158-159

bet365

Με τον Τζέιμς Χάρντεν να είναι εξωπραγματικός πετυχαίνοντας 59 πόντους, αλλά και βάζοντας την βολή που έδωσε τη νίκη στην ομάδα του, οι Ρόκετς πέρασαν από την Ουάσιγκτον επικρατώντας των Ουίζαρντς με 159-158.

Σε ένα απίστευτο παιχνίδι που καθήλωσε τους πάντες με το ενδιαφέρον, το επιθετικό ρεσιτάλ, αλλά και το θέαμα που προσέφερε, οι Ρόκετς κατάφεραν να περάσουν από την Ουάσιγκτον επικρατώντας των Ουίζαρντς με 159-158. Μια νίκη που ήρθε λόγω του εξωπραγματικού Τζέιμς Χάρντεν που έκανε τα πάντα. Πέτυχε 59 πόντους, έβαλε την μία από τις δύο βολές στα 2 δεύτερα πριν το τέλος, χάνοντας επίτηδες την δεύτερη, ενώ έκλεψε και στην συνέχεια την μπάλα από τον αντίπαλό του. Τι άλλο να έκανε δηλαδή;

Και όμως οι πρωτευουσιάνοι έδειχναν πως θα κέρδιζαν αυτοί καθώς είχαν προηγηθεί με 147-136 2:30 πριν το τέλος του αγώνα. Στο σημείο εκείνο όμως οι «μούσιας» και Ουέστμπρουκ άρχισαν τα δικά τους με τις... ρουκέτες να πανηγυρίζουν την τρίτη τους νίκη σε τέσσερα ματς. Πρώτος σκόρερ του αγώνα και όχι μόνο για τους νικητές, ο Χάρντεν με 59 πόντους και τον ακολούθησαν οι Κάπελα με 21 και Ουέστμπρουκ με 17, ο οποίος πέτυχε ακόμα ένα triple double στην καριέρα του έχοντας επίσης 10 ριμπάουντ και 12 ασίστ. Για τους ηττημένους που πάλεψαν αλλά δεν μπόρεσαν να κερδίσουν τον με διαφορά καλύτερο επιθετικό του πρωταθλήματος, ο Μπιλ ήταν εντυπωσιακός με 46 πόντους και τον ακολούθησαν οι Χατσιμούρα με 23, Μπέρτανς με 21 και Τόμας με 17.

 

NBA Τελευταία Νέα