Οι Εμπίντ - Τάουνς ξέφυγαν και στο instagram: «Πάντα ήσουν κότα, η σκ@$λα του Μπάτλερ»! (pics & vid)

Κάτια Πετροπούλου
Οι Εμπίντ - Τάουνς ξέφυγαν και στο instagram: «Πάντα ήσουν κότα, η σκ@$λα του Μπάτλερ»! (pics & vid)

bet365

Τζοέλ Εμπίντ εναντίον Καρλ - Άντονι Τάουνς... round 3 και στα social media! Οι δύο παίκτες συνεχίζουν να ανταλλάσσουν κουβέντες μέσω instagram, μετά την... πάλη τους Σίξερς - Τίμπεργουλβς!

Παναθηναϊκός - Εφές Αναντολού με ακόμα καλύτερες αποδόσεις. |21+

Το... σώσε έγινε στο «Wells Fargo Center», όταν οι δύο παίκτες ήρθαν στα χέρια και μετέτρεψαν το παρκέ σε ρινγκ!

Δεν έμειναν, όμως, μόνο εκεί, καθώς η κόντρα τους μεταφέρθηκε και στο instagram.

Ο Εμπίντ έγραψε χαρακτηριστικά: «Μεγάλη ομαδική νίκη! Μεγάλωσα ανάμεσα στα λιοντάρια και μια γάτα (cat, από την συντομογραφία ΚΑΤ, του ονόματος του Τάουνς) όρμησε πάνω μου απόψε. Η μάνα του μου έκανε κ@&$οδάχτυλα», αναφέροντας στο σχόλιό του και τον Τζίμι Μπάτλερ, ο οποίος πέρυσι είχε κόντρα με τον Τάουνς, καθώς φημολογούταν ότι κοιμήθηκε με την κοπέλα του.

Ο ΚΑΤ δεν έμεινε με... σταυρωμένα χέρια, έπιασε το κινητό του και απάντησε από το προφίλ του. «Δεν είμαι σκ$%α, έχω μεγαλώσει ανάμεσα στα λιοντάρια», κοροϊδεύοντας τα λεγόμενα του Εμπίντ με clown emojis και ποστάροντας την φωτογραφία που έκλαιγε, μετά τον αποκλεισμό των Σίξερς στα περσινά playoffs.

I aIN’t nO BiTcH RaiSeD ARoUnD LiOnS #BitchTalk

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Karl-Anthony Towns (@karltowns) στις

Ο σέντερ των Σίξερς δεν... μάσησε κι έκανε σχόλιο στην ανάρτηση, γράφοντας: «Φαντάσου να μιλάς μετά από μια ήττα 20 πόντων. Συνέχισε να χρησιμοποιείς εκείνη την φωτογραφία που νοιαζόμουν για την ήττα στον δεύτερο γύρο των playoffs (που έκλαιγε ο Εμπίντ). Α, περίμενε, δεν έχεις πάει ποτέ σε playoffs. Δεν ξέρεις πως είναι. Ήσουν κότα όλη σου τη ζωή. Γι' αυτό σού φέρθηκε σαν σκ$%λα ο ξέρεις ποιος. Δεν πρόκειται να βγάλω στην φόρα αυτά που έγιναν, αλλά ξέρω πράγματα για σένα. Μού ανήκεις».

Ο Τάουνς έσβησε το σχόλιο, αλλά ο Εμπίντ το έκανε printscreen κι επεσήμανε «είτε έσβησε το σχόλιό μου, είτε το έκρυψε».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα