Ρόκετς - Ουόριορς 129-112

Φώτης Καρακούσης
Ρόκετς - Ουόριορς 129-112

bet365

Ένα ημίχρονο δυσκολεύτηκαν οι Ρόκετς απέναντι στους κάτι σαν Ουόριορς, στην συνέχεια με τους Χάρντεν και Καπέλα ασταμάτητους έφτασαν στο άνετο 129-112.

Μόνο τα ντέρμπι των τελευταίων ετών δεν θύμισε ο αγώνας των Ρόκετς με τους Ουόριορς και δεν θύμισε γιατί αν κοιτούσε κάποιος το ρόστερ των... πολεμιστών ενδεχομένως να γνώριζε έναν, άντε δύο, το πολύ τρεις παίκτες. Η διαφορά ανάμεσα στις δύο ομάδες δεν φάνηκε στην πρώτη περίοδο, ούτε και στο πρώτο ημίχρονο, αλλά στην συνέχεια οι γηπεδούχοι έδειξαν απλά το ποιος είναι καλύτερος και κέρδισαν με 129-112. Ένα σκορ που θα λέγαμε πως αδικεί τους αποδεκατισμένους Ουόριορς. Όχι πως θα νικούσαν, δεν είχαν την ομάδα να το κάνουν, αλλά δεν θα έχαναν με 17 πόντους.

Όπως αναφέραμε οι... πολεμιστές μπήκαν καλύτερα και έμεναν στο ματς στο πρώτο δωδεκάλεπτο, στο δεύτερο ο Χάρντεν ήταν ασταμάτητος έχοντας 20 πόντους, με την διαφορά να ανεβαίνει στην τρίτη και κάπου εκεί να τελειώνει το ματς. Πρώτος σκόρερ για τους νικητές ήταν ο Μούσιας με 36 πόντους και τον ακολούθησαν ο Τάκερ με 22, Καπέλα με 19, με τον Ελβετό να ρίχνει και 6 τάπες, ενώ ο Ουέστμπρουκ είχε 18. Για τους ηττημένους ο Μπαρκς είχε 28 και ο Πασχάλ 19.

 

NBA Τελευταία Νέα