Νούρκιτς-Χουντ-Κόλινς: Η «κατάρα» χτύπησε και το Πόρτλαντ! (vids)

Νούρκιτς-Χουντ-Κόλινς: Η «κατάρα» χτύπησε και το Πόρτλαντ! (vids)

Νίκος Καρφής
Νούρκιτς-Χουντ-Κόλινς: Η «κατάρα» χτύπησε και το Πόρτλαντ! (vids)

bet365

Οι Μπλέιζερς αποτελεί την πιο άτυχη ομάδα στο ΝΒΑ τον τελευταίο καιρό μετά τους Ουόριορς και το gazzetta.gr θυμίζει τους 3 σοβαρούς τραυματισμούς που έκοψαν τη φόρα της παρέας του Λίλαρντ.

Σίγουρα στο θέμα της κακοτυχίας οι Ουόριορς παίζουν χωρίς αντίπαλο.

Ρήξη χιαστού ο Τόμπσον και ρήξη αχίλλειου ο Ντουράντ πέρυσι, ενώ φέτος ο Κάρι έσπασε το χέρι του και οι Γκριν και Ράσελ έχουν χάσει αρκετά ματς λόγω τραυματισμών.

Πάντως πλέον υπάρχει μια ομάδα που... προσπαθεί να ακολουθήσει το Γκόλντεν Στέιτ στον τομέα της κακοδαιμονίας.

Οι Μπλέιζερς που φέτος δεν έχουν ξεκινήσει καθόλου καλά, έχουν δει τρεις σημαντικούς παίκτες τους να μένουν στα... πιτς για μεγάλο χρονικό διάστημα εξαιτίας σοβαρών τραυματισμών.

Πρόκειται για τους Γιουσούφ Νούρκιτς, Ζακ Κόλινς και το τελευταίο χτύπημα με τον Ρόντνεϊ Χουντ

Όταν έπεσε ο... πύργος τους

Το πρώτο κρούσμα ατυχίας ήρθε από την περσινή σεζόν με τον Νούρκιτς. Ο Βόσνιος σέντερ έσπασε το πόδι του κατά της διάρκεια του αγώνα κόντρα στους Νετς. Μια σοκαριστική στιγμή για το Πόρτλαντ και ολόκληρο το ΝΒΑ. Ο σέντερ πήρε το ριμπάουντ πήγε να σκοράρει, αλλά έπεσε άτσαλε, σπάζοντας την αριστερή του κνήμη.

Μια τεράστια απώλεια για την ομάδα, αφού ο Νούρκιτς πραγματοποιούσε σπουδαίες εμφανίσεις, όντας το σημείο αναφοράς στη ρακέτα και ο τρίτος πόλος στην επίθεση μετά τους Λίλαρντ και ΜακΚόλουμ. Ο Νούρκιτς έχει να παίξει σε ματς του Πόρτλαντ από τα τέλη Μάρτη.

Ο ώμος του Κόλινς

Σαν να μην έφταναν αυτά, ήρθε να προστεθεί ακόμη ένας σοβαρός τραυματισμός σε ψηλό παίκτη της ομάδας. Ο λόγος για τον Ζακ Κόλινς που αναγκάστηκε να περάσει την πόρτα του χειρουργείου για να διορθώσει το πρόβλημα στον αριστερό του ώμο.

Ο Κόλινς έβγαλε τον ώμο του κόντρα στους Μάβερικς, ενώ φέτος έχει 9 ποντους μέσο όρο και 42.9 % τρίποντα. Πρόλαβε να παίξει σε μόλις 3 ματς
H ρήξη αχίλλειου του Χουντ

Και φτάνουμε στον Ρόντνεϊ Χουντ. Τον άνθρωπο που έδωσε άλλη δυναμική στους Μπλέιζερς από την περσινή σεζόν και βοήθησε πολύ τους Λίλαρντ και ΜακΚόλουμ στα playoffs.

Πλέον το Πόρτλαντ είχε και 3η αξιόπιστη λύση στα γκαρντ. Όμως το κακό ήρθε στις 7 Δεκέμβρση στο ματς απέναντι στους Λέικερς.

Ο Χουντ αποχώρησε από το παρκέ τραυματίας και με δάκρυα στα μάτια. Ήταν η πρώτη περίοδος, όταν πήδηξε για ριμπάουντ μαζί με τον ΜακΓκι, αλλά στην προσγείωση του έπεσε άτσαλα

Μεταφέρθηκε εκτός παρκέ και αργότερα έφυγε για τα αποδυτήρια. Τέλος η σεζόν για τον Ρόντνεϊ και οι Μπλέιζερς εξακολουθούν να βρίσκονται σε αναμμένα κάρβουνα, αφού οι τραυματισμοί τους έχουν διαλύσει.

 

NBA Τελευταία Νέα