Κόμπι Μπράιαντ: Η μετακίνηση με ελικόπτερο ήταν κάτι σύνηθες

Κόμπι Μπράιαντ: Η μετακίνηση με ελικόπτερο ήταν κάτι σύνηθες

Κάτια Πετροπούλου
Κόμπι Μπράιαντ: Η μετακίνηση με ελικόπτερο ήταν κάτι σύνηθες

bet365

Το ελικόπτερο ήταν ο αγαπημένος τρόπος μετακίνησης του Κόμπι Μπράιαντ, όμως «προδόθηκε» από αυτό.

Η είδηση πως ο Κόμπι Μπράιαντ πέθανε από πτώση ελικοπτέρου, μαζί με την 13χρονη κόρη του Τζιάνα κι ακόμα επτά άτομα, έχει συγκλονίσει τον πλανήτη.

Ο «Black Mamba» ταξίδεψε για την «γειτονιά των αγγέλων» με την δεύτερη κόρη του κι έχει βυθίσει σε πένθος την οικογένεια του ΝΒΑ, αλλά και όλη την μπασκετική σκηνή.

Ο πάλαι ποτέ σταρ των Λέικερς «προδόθηκε» από το ίδιο το αγαπημένο του μέσο μεταφοράς, το ελικόπτερο, στο οποίο είχε αδυναμία από τα χρόνια που αγωνιζόταν στην ομάδα του Λος Άντζελες.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το «USA Today», «η μετακίνηση με ελικόπτερο ήταν κάτι σύνηθες για τον Κόμπι».

Ο Κόμπι πήγαινε από το Orange County που έμενε, μέχρι το «Staples Center» με ελικόπτερο, κάτι που τον βοηθούσε να αποφύγει την δίωρη κίνηση στους δρόμους του Λ.Α., ενώ την ίδια στιγμή κρατούσε το σώμα του φρέσκο και ήρεμο για τους αγώνες.

«Όσο σέξι και αν φαίνεται, ο Μπράιαντ λέει πως το ελικόπτερο είναι ένα ακόμα εργαλείο για να συντηρεί το σώμα του. Δεν έχει διαφορά από τα βάρη, από το τζακούζι ή από τα custom made Nikes του. Δεδομένου του σπασμένου δακτύλου του, των ευαίσθητων γονάτων του, των ενοχλήσεων στη μέση και της δυσφορίας στις πατούσες του, ο Μπράιαντ δεν μπορεί να κάτσει σε αμάξι για δυο ώρες», ανέφερε το 2010 το διάσημο περιοδικό «GQ», όταν και φιλοξένησε συνέντευξη του πέντε φορές πρωταθλητή του ΝΒΑ.

Όταν ο Ρομπ Πελίνκα είδε την ζωή να περνάει μπροστά του

Το 2017, ο τζένεραλ μάνατζερ των Λέικερς, Ρομπ Πελίνκα, ανέφερε ένα τρομακτικό περιστατικό στους «Los Angeles Times», όταν και επέβαινε στο ελικόπτερο του Κόμπι.

Τότε, ο «Black Mamba» είπε στον πιλότο του να κάνει ελιγμούς που κάνουν τα στρατιωτικά ελικόπτερα και να σταματήσει τη μηχανή. «Η ζωή μου πέρασε μπροστά από τα μάτια μου. Παραλίγο να πάθω ανακοπή. Ο Κόμπι καθόταν απλά εκεί ήρεμος και ψύχραιμος», είχε πει ο Πελίνκα.

Το «Mamba Chopper», όπως αποκαλούσαν το ελικόπτερο, έκανε 42 ταξίδια από την 1η Ιανουαρίου 2020, με τα 16 να έχουν σημείο προσγείωσης το αεροδρόμιο «John Wayne», από όπου και σηκώθηκε για τελευταία φορά.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα