Κόμπι Μπράιαντ: Ο Μπέκαμ πάντα περίμενε... κάτι μαγικό από εκείνον (pics)

Κόμπι Μπράιαντ: Ο Μπέκαμ πάντα περίμενε... κάτι μαγικό από εκείνον (pics)

Κώστας Ζάλιαρης
Κόμπι Μπράιαντ: Ο Μπέκαμ πάντα περίμενε... κάτι μαγικό από εκείνον (pics)

bet365

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ, χρειάστηκε αρκετές ώρες για να βρει κουράγιο να γράψει λίγα λόγια για τον Κόμπι Μπράιαντ, από τον οποίο τόνισε πως κάθε φορά περίμενε κάτι... μαγικό στο φινάλε των αναμετρήσεών του, όταν τον παρακολουθούσε από κοντά...

Build A Bet στο ΠΑΟΚ - Βόλος. Ένας αγώνας – πολλές αγορές – ένα στοίχημα. |21+

Ο «Μπεκς», που γνωρίζει πολύ καλά τι σήμαινε ο Mamba για το Λος Άντζελες, έγραψε στα social media:

«Μου πήρε ώρες να βρω να γράψω και ακόμα οι λέξεις δεν είναι αρκετές για να περιγράψουν πως αισθάνομα για τον τραγικό χαμό του Κόμπι. Ήταν εξαιρετικός αθλητής, σύζυγος, πατέρας και φίλος. Είναι δύσκολο να τα γράφω αυτά, αλλά είναι εξίσου σπαρακτικό το γεγονός πως χάσαμε κι ένα εξαιρετικό παιδί, την όμορφη και ταλαντούχα Τζιάνα.

Η αφοσίωση που επέδειξε ο Κόμπι στο άθλημα είναι τέτοια από την οποία αξίζει να εμπνευστεί κανείς. Ο τρόπος με τον οποίο έπαιξε με πόνο και επέστρεψε για να τελειώσει το ματς, με ενέπνευσε να γίνω καλύτερος.

Ορισμένες φορές πηγαίνω απλά στα παιχνίδια και όταν το ρολόι είχε μονάχα 2 λεπτά ν' απομένουν, ήξερα ότι θα βλέπαμε κάτι τρομερό. Ο Κόμπι πάντοτε μιλούσε για τη Βανέσα και τα όμορφα κορίτσια του για τα οποία ήταν περήφανος.

Ο Κόμπι είχε πάθος με την οικογένειά του και το μπάσκετ. Προοριζόταν να εμπνεύσει τις επόμενες γενιές αγοριών και κοριτσιών να αγαπήσουν το μπάσκετ όπως εκείνος. Η κληρονομιά του θα συνεχίσει... Οι ευχές εμού και της οικογένειάς μου πηγαίνουν στη Βανέσα και τα κορίτσια, την μπασκετική οικογένεια του Κόμπι και φυσικά στις οικογένειες όλων όσων χάθηκαν τραγικά χθες...».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα