NBA All Star Game: Οι αναπληρωματικοί για τις Team Giannis και Team LeBron (pics)

Gazzetta team
NBA All Star Game: Οι αναπληρωματικοί για τις Team Giannis και Team LeBron (pics)

bet365

Οι αναπληρωματικοί που θα μοιραστούν ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και ο ΛεΜπρόν Τζέιμς στο All Star Game του ΝΒΑ, έγιναν γνωστοί τα ξημερώματα της Παρασκευής.

Αντίστροφα μετράμε για το φετινό All Star Game του ΝΒΑ. Πριν μια εβδομάδα έγιναν γνωστοί οι αρχηγοί των ομάδων και οι βασικοί και τώρα οι Γιάννης Αντετοκούνμπο και ΛεΜπρόν Τζέιμς έμαθαν ανάμεσα σε ποιους έχουν να επιλέξουν για τους αναπληρωματικούς των ομάδων τους.

Από την Ανατολή, αυτοί που επιλέχθηκαν για αναπληρωματικοί είναι οι: Τέιτουμ (1η συμμετοχή), Σίμονς (2η συμμετοχή), Μίντλετον (2η συμμετοχή), Σαμπόνις (1η συμμετοχή), Λάουρι (6η συμμετοχή), Αντεμπάγιο (1η συμμετοχή), Μπάτλερ (5η συμμετοχή).

Από την Δύση, επιλέχθηκαν οι: Ουέστμπρουκ (9η συμμετοχή), Πολ (10η συμμετοχή), Λίλαρντ (5η συμμετοχή), Γιόκιτς (2η συμμετοχή), Μίτσελ (1η συμμετοχή), Γκόμπερτ (1η συμμετοχή), Ίνγκραμ (1η συμμετοχή).

Υπενθυμίζουμε πως πλέον οι ομάδες είναι μικτές και η επιλογή θα γίνει από τον Γιάννη και τον ΛεΜπρόν σε ζωντανή μετάδοση στις 6/2.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα