Ρόντμαν - Ηλέκτρα: Ένας γάμος που κράτησε μόλις 9 ημέρες (pics & vids)

Ρόντμαν - Ηλέκτρα: Ένας γάμος που κράτησε μόλις 9 ημέρες (pics & vids)

Κάτια Πετροπούλου
Ρόντμαν - Ηλέκτρα: Ένας γάμος που κράτησε μόλις 9 ημέρες (pics & vids)

bet365

Το gazzetta.gr κάνει flashback στην θυελλώδη σχέση του Ντένις Ρόντμαν και της Κάρμεν Ηλέκτρα, η οποία οδηγήθηκε στα σκαλιά της εκκλησίας, αλλά έληξε πολύ σύντομα.

Ο Ντένις Ρόντμαν μπορεί να είχε εκκεντρικό στυλ και να ήταν ένα «bad boy» για την εποχή που έπαιζε στο ΝΒΑ, οι γυναίκες, όμως, έπεφταν αμέσως στα δίχτυα του.

Μία από αυτές ήταν και η Κάρμεν Ηλέκτρα, με την οποία παντρεύτηκε το 1998, όταν είχε ζητήσει ένα... διάλειμμα από τους Μπουλς, κάτι που έκανε έξαλλο τον Μάικλ Τζόρνταν, όπως ανέφερε ο ίδιος στο «The Last Dance».

Οι δυο τους οδηγήθηκαν στα σκαλιά της εκκλησίας στο Λας Βέγκας, αλλά εννέα ημέρες μετά ο ίδιος έκανε αίτηση για ακύρωση του γάμου, με το διαζύγιο να οριστικοποιείται πέντε μήνες αργότερα.

Το gazzetta.gr γράφει για την θυελλώδη σχέση, από την οποία προέκυψε μια καλή φιλία.

Όταν ο MJ τους έκανε... τσακωτούς

Η Κάρμεν Ηλέκτρα, που έχει κάνει πολλά στην καριέρα της, όπως μόντελινγκ, ηθοποιία, τραγούδι και χορό, εμφανίζεται στα επεισόδια 3 και 4 του πετυχημένου ντοκιμαντέρ και αποκάλυψε κάποιες στιγμές με τον Ντένις Ρόντμαν.

Η πάλαι ποτέ πρωταγωνίστρια του «Baywatch» ανέφερε χαρακτηριστικά στην κάμερα:

«Ο Ντένις ήθελε να ξεφύγει. Του άρεσε να βγαίνει, να πηγαίνει σε κλαμπ, σε εστιατόρια, μετά σε βραδινό κλαμπ και μετά σε afterάδικα. Το έκανε αυτό για ώρες, δεν σταματούσε. Σίγουρα ήταν πρόκληση να είσαι κοπέλα του. Ήταν ανεξέλεγκτος. Αλλά για να είμαι ειλικρινής δεν είχα συνειδητοποιήσει ποιο ήταν το... πρόγραμμα της ομάδας. Δεν ήξερα ότι ο Ντένις είχε κάνει... παράκαμψη!».

Ο παίκτης των Μπουλς, όταν είχε πάρει 48ωρη άδεια από την ομάδα του, για να πάει στο Λας Βέγκας, δεν επέστρεψε ποτέ στην ώρα του. Μετά από 88 ώρες απουσίας του, ο Τζόρνταν πήρε την απόφαση να πάει να τον βρει.

Και η Ηλέκτρα αποκάλυψε για τη στιγμή που ήταν στο δωμάτιο ξενοδοχείου με τον συμπαίκτη του MJ: «Χτυπάει η πόρτα και είναι ο Μάικλ Τζόρνταν. Κρύφτηκα! Δεν ήθελα να με δει έτσι, οπότε απλώς κρύφτηκα πίσω από τον καναπέ με σκεπάσματα πάνω μου».

Ο ηγέτης των «ταύρων» τον πήρε φυσικά σηκωτό από εκεί και τον έφερε πίσω στο Σικάγο, ενώ στο ντοκιμαντέρ δεν ήθελα να αποκαλύψει με ποια τον βρήκε. Κύριος!

Το love story Ρόντμαν - Ηλέκτρα

Η περιπέτεια των Ντένις Ρόντμαν και Κάρμεν Ηλέκτρα ήταν έντονη, αλλά κράτησε λίγο.

Τον Αύγουστο του 1998 η 26χρονη τότε εκρηκτική γυναίκα «χτυπήθηκε» από τη μοίρα. Η μητέρα της πέθανε από καρκίνο στον εγκέφαλο, ενώ δύο εβδομάδες αργότερα έχασε και την αδερφή της από ανακοπή καρδιάς.

Στην διάρκεια αυτών των δύσκολων στιγμών, μπήκε ο έτερος σταρ των Μπουλς στην ζωή της και τον Νοέμβριο του ίδιου έτους παντρεύτηκαν στο Little Chapel of the Flowers του Λας Βέγκας.

Μόλις εννέα ημέρες μετά, ο Ρόντμαν έκανε χαρτιά ακύρωσης του γάμου, υποστηρίζοντας πως δεν είχε «σώας τας φρένας», όταν παντρεύτηκε.

Και όχι, η Ηλέκτρα δεν έπεσε στα πατώματα, αλλά όπως είχε εξηγήσει τότε: «Είναι ωραίο να ζεις τη στιγμή. Νομίζεις ότι είναι ρομαντικό, αλλά μετά συνειδητοποιείς "Θεέ μου, τί κάναμε στο Λας Βέγκας;". Είναι σαν να παίρνεις ένα cheeseburger σε fast food».

Η ίδια είχε δηλώσει και στην εκπομπή της Όπρα Γουίνφρι πως «ο κόσμος δεν μπορούσε να καταλάβει γιατί τον αγαπούσα, επειδή είχε τη φήμη του κακού παιδιού. Αυτό που είδα, όμως, εγώ αρχικά, ήταν ένας ευγενικός γίγαντας», και συμπλήρωσε: «η σχέση μας ήταν πολύ παθιασμένη. Όταν ήταν καλά τα πράγματα, ήταν εκπληκτικά! Όταν ήταν άσχημα, ήταν πολύ άσχημα».

Οι δυο τους γιόρτασαν μαζί την Πρωτοχρονιά του 1999, αλλά τέσσερις μήνες μετά έλυσαν κι επίσημα τον γάμο τους, κοινή συναινέσει.

Πέντε χρόνια αργότερα, η Ηλέκτρα παραδέχθηκε σε συνέντευξή της στο περιοδικό «Glamour» πως έκανε το γάμο, για να καταλαγιάσει μέσα της τον πόνο που ένιωθε από τον χαμό των αγαπημένων της προσώπων.

«Περνούσα από διάφορα συναισθήματα, ένιωθα πολύ μουδιασμένη μέσα μου. Εκείνη την περίοδο έβγαινα με τον Ρόντμαν. Ήταν πολύ διασκεδαστικός και βγαίναμε κάθε βράδυ. Σκεφτόμουν τότε πόσο καλά θα περάσω και ότι δεν θα ανησυχώ για τίποτα. Αμέσως μετά, η μητέρα μου και η αδερφή μου πέθαναν. Πέταξα μέχρι το Λας Βέγκας και παντρευτήκαμε.

Νομίζω πως προσπαθούσα να κρατήσω κοντά μου ό,τι είχα. Είχα χάσει την μητέρα μου και την αδερφή μου, δεν ήθελα να χάσω κάποιον άλλον. Ήμασταν παντρεμένοι για περίπου πέντε μήνες. Όταν άρχιζα να περνάω κάποιες πολύ δύσκολες στιγμές με τον Ντένις, εθίστηκα στο να νιώθω αυτόν τον πόνο, αντί να αντιμετωπίσω αυτά που ένιωθα για τη μητέρα μου και την αδερφή μου.

Σε κάποια φάση, κατάλαβα πως έπρεπε να σταματήσω να τον κατηγορώ. Οπότε, βγήκα από αυτόν τον γάμο και άρχισα να διαβάζω βιβλία αυτοβοήθειας και να βλέπω την Όπρα Γουίνφρι. Και μια μέρα η Όπρα είπε "για να θεραπευτείς, πρέπει να νιώσεις". Τότε, κατάλαβα πως δεν άφηνα τον εαυτό μου να νιώθει αυτά που έπρεπε».

Εκρηκτική στα 48 της

Η Κάρμεν Ηλέκτρα, της οποίας το πραγματικό όνομα είναι Τάρα Λέι Πάτρικ, έχει κάνει ένα μικρό break από την ηθοποιία. Τελευταία της φωτογράφιση ήταν τον προηγούμενο Μάρτιο για χάρη του «Runway Magazine», ενώ παρουσίασε το «Corona Game Day» και μαζί με τον ράπερ Nelly συμμετείχαν στη live συναυλία που έγινε στο Λας Βέγκας. Αυτό που δεν σταματά ποτέ να κάνει, είναι οι φιλανθρωπίες, κι είναι μεγάλη υποστηρίκτρια του «Elevate Hope Foundation».

Και φυσικά, φροντίζει να ενημερώνει διαρκώς τα social media της, αποδεικνύοντας πόσο εκθαμβωτική παραμένει στα 48 της.

 

NBA Τελευταία Νέα