«Οι Νετς ετοιμάζουν... τρελή πρόταση για Πόποβιτς!» (vid)

Νίκος Καρφής
«Οι Νετς ετοιμάζουν... τρελή πρόταση για Πόποβιτς!» (vid)

bet365

Στο podcast των Ρασίντ Ουάλας και Μπόνζι Ουέλς ακούστηκε πως οι Νετς ετοιμάζουν μια τρελή πρόταση για τον Γκρεγκ Πόποβιτς.

Τα πράγματα δεν πάνε καλά τον τελευταίο καιρό για τους Νετς, αφού θα κατεβούν στο Ορλάντο με πολύ σημαντικές απουσίες. Εκτός των Κάιρι Ίρβινγκ και Κέβιν Ντουράντ που ήταν γνωστό ότι θα απέχουν, τις τελέυταίες μέρες έχουν προστεθεί στος απόντες τα ονόματα των Άλεν, Τζόρνταν, Κλάξτον, ενώ αμφίβολος είναι ο Ντινγούιντι.

NBA: Όλες οι απουσίες των ομάδων στο restart! (pics)

Ωστόσο φαίνεται πως έχουν μεγάλα σχέδια για την επόμενη μέρα σχετικά με τη θέση του προπονητή.

Σύμφωνα με τα όσα ακούστηκαν στο podcast των πρώην ΝΒΑers, Ρασίντ Ουάλας και Μπόνζι Ουέλς, υπάρχει φήμη πως το Μπρούκλιν ετοιμάζει απίθανη πρόταση για τον Γκρεγκ Πόποβιτς.

Ο GM των Νετς, Σον Μαρκς έχει περάσει το μεγαλύτερο διάστημα της καριέρας του, παίζοντας στο Σαν Αντόνιο, ενώ ήταν στο front office των Σπερς πριν πάει στους Νετς.

Παρόλο που ο Pop υπέγραψε για 3 χρόνια στους Σπερς το 2019, συνηθίζει να αποφασίζει για τα επόμενα βήματα του χρονιά με χρονιά. Ίσως και το φοβερό δίδυμο Ντουράντ-Ίρβινγκ παίξει τον ρόλο του.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα