ΛεΜπρόν: «Ετοιμάζομουν να φύγω από τη φούσκα, αλλά ο Ομπάμα μου άλλαξε τη γνώμη»

ΛεΜπρόν: «Ετοιμάζομουν να φύγω από τη φούσκα, αλλά ο Ομπάμα μου άλλαξε τη γνώμη»

Νίκος Καρφής
ΛεΜπρόν: «Ετοιμάζομουν να φύγω από τη φούσκα, αλλά ο Ομπάμα μου άλλαξε τη γνώμη»

bet365

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς αποκάλυψε πως οι Λέικερς και εκείνος ήταν έτοιμοι να φύγουν από τη... φούσκα, αλλά τα λόγια του Μπαράκ Ομπάμα τον κράτησαν στο Ορλάντο

H συμβολή του Μπαράκ Ομπάμα ήταν καθοριστική για να συνεχιστεί η σεζόν του ΝΒΑ και να μην τελειώσει άδοξα, όπως αποκάλυψε ο ΛεΜπρόν Τζέιμς.

Ο Βασιλιάς τόνισε πως ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ ήταν το πρόσωπο-κλειδί για να αλλάξουν στάση οι Λέικερς και να μείνουν στη... φούσκα, αφού σκεφτόντουσαν πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να αποχωρήσουν λόγω της δολοφονίας του Τζέικομπ Μπλέικ.

«Έφτασε η στιγμή που εμείς σαν Λέικερς, ήμασταν έτοιμοι να φύγουμε από τη φούσκα. Και μιλάω και για μένα. Προσπαθούσαμε να δουμε τι θα κάνουμε, αν θα μείνουμε ή όχι. Ποιο είναι το σχέδιο μας. Και είμαι τυχερός που έχω για φίλο τον, 44ο πρόεδρο των ΗΠΑ, τον Ομπάμα. Επέτρεψε σε μένα και τον Κρις Πολ να μιλήσουμε στο τηλέφωνο μαζί του και μας καθοδήγησε. Όταν υπάρχει χάος, όταν οι άνθρωποι δεν ξέρουν τι κίνηση πρέπει να κάνουν, πως να χειριστούν μια κατάσταση, το καλύτερο που έχεις να κάνεις, είναι να μιλήσεις με κάποιον και να σε καθοδηγήσει.. Είμαι τυχερός που έχω έναν φίλο που μας έδειξε τι σημαίνει να ηγείσαι. Ο Ομπάμα μας είπε πως μπορεί να υπάρξει πλάνο για να συνεχιστεί η σεζόν και ότι θα πρέπει να προσπαθούμε να πιέζουμε προς αυτή την κατεύθυνση», ανέφερε ο ηγέτης των Λέικερς.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα