Κέιτλιν Κλαρκ: Μυθική πρόταση από τη λίγκα του ραπερ Ice Cube, Big3

caitlin clark

bet365

Η Κέιτλιν Κλαρκ, το κορίτσι - θαύμα του NCAA έχει στα χέρια της μία μυθική πρόταση από τη λίγκα που έχει ιδρύσει ο ράπερ Ice Cube, την Big3.

Η Κέιτλιν Κλαρκ μπορεί να γράψει ιστορία. Και ας μην είναι ακόμη επαγγελματίας. Το κορίτσι - θαύμα του NCAA και του Αϊόβα, η αθλήτρια που ξεπέρασε το ρεκόρ σκοραρίσματος του εμβληματικού Πιτ Μάραβιτς και ετοιμάζεται να μπει στον κόσμο του WNBA, θα έχει νωρίτερα την ευκαιρία να γίνει εκατομμυριούχος!

Πώς θα συμβεί αυτό; Ο ράπερ Ice Cube, μέλος της μπάντας NWA και με τεράστια σόλο καριέρα, έχει ιδρύσει εδώ και μερικά χρόνια τη λίγκα Big3. Όπου οι παίκτες σε ομάδες των τριών, παίζουν το παραδοσιακό μονό, με ελάχιστους διαφορετικούς κανόνες.

Από τα παρκέ της Big3, όπου δίνει αγώνες σε πολλές πόλεις των ΗΠΑ, έχουν περάσει παίκτες όπως ο Άλεν Άιβερσον, η Λίσα Λέσλι, ο Τσαρλς Όκλεί, ο Τζο Τζόνσον, ο Ρικ Μαχόρν, ο Τσόνσι Μπίλαπς, ο Νέιτ Ρόμπινσον, ο Μαχμούντ Αμπντούλ Ραούφ και άλλοι.

Πλέον, ο Ice Cube θέλει να προσθέσει στη λίγκα και την Κλαρκ. Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας TMZ, το οποίο επιβεβαιώθηκε από τον Cube, η προσφορά φτάνει στα 5 εκατομμύρια δολάρια για να αγωνιστεί σε 8 αγώνες, συν 2, αν η ομάδα της προκριθεί στα play off. Δηλαδή 500.000 δολάρια για κάθε αναμέτρηση!

Σε αυτό το ποσό θα προστεθούν και άλλα χρήματα από διάφορους χορηγούς και προϊόντα με το όνομα της Κλαρκ, τα οποία θα πουληθούν.

Και φυσικά, η λίγκα δεν πρόκειται να αποτελέσει εμπόδιο από την παράλληλη ενασχόληση με το WNBA.

 

NCAA Τελευταία Νέα