NCAA: «Μας 'ξύπνησε' το θετικό δείγμα του Γκομπέρ» (vid)

Αντωνία Σπανού
NCAA: «Μας 'ξύπνησε' το θετικό δείγμα του Γκομπέρ» (vid)

bet365

Ο πρόεδρος του NCAA, Μαρκ Έμερτ, μίλησε για το πως το θετικό δείγμα του Γκομπέρ τα άλλαξε όλα.

Κανείς δεν είχε καταλάβει στην αρχή το μέγεθος του προβλήματος του κορονοϊού, αλλά πλέον τίποτα δεν είναι το ίδιο.

Ο πρόεδρος του NCAA, Μαρκ Έμερτ, ήταν σίγουρος ότι θα μπορέσει να γίνει ό,τι ήταν προγραμματισμένος, αλλά όλα άλλαξαν μόλις ήρθαν τα νέα για τον Γκομπέρ.

Ο Γάλλος ήταν ο πρώτος παίκτης του ΝΒΑ που βρέθηκε θετικός στον Covid-19 και κάπου εκεί όλοι κατάλαβαν ότι τα πράγματα είναι σοβαρά. Στην αρχή όλοι πίστευαν ότι θα μπορέσουν να γίνουν οι αγώνες χωρίς κόσμο, αλλά αυτό γρήγορα άλλαξε.

«Ήμασταν σίγουροι ότι θα μπορέσουμε να κάνουμε τα πρωταθλήματα χωρίς οπαδούς και να έχουμε τον έλεγχο. Είχαμε εμπιστοσύνη. Νιώθαμε πολύ πολύ καλά».

Όλα όμως άλλαξαν όταν έμαθε η κοινή γνώμη τα κρούσματα. «Νιώσαμε πως... αυτό είναι αληθινό», τόνισε ο Έμερτ ενώ παραδέχτηκε ότι μια μεγάλη ανησυχία όλων στο NCAA ήταν στο πως θα πάρουν τόσα τεστ για να γίνουν σε όλους τους αθλητές, ενώ θα ήταν άσχημο να χρησιμοποιηθούν σε υγιής αθλητές απλά και μόνο για να τσεκαριστεί ότι είναι καλά.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NCAA Τελευταία Νέα