Πρόεδρος Σερβίας: «Βλέπω τον ΛεΜπρόν να μαζεύει τους καλύτερους για το Παρίσι, να η ευκαιρία μας»!

Πρόεδρος Σερβίας: «Βλέπω τον ΛεΜπρόν να μαζεύει τους καλύτερους για το Παρίσι, να η ευκαιρία μας»!

Γιάννης Σταυρουλάκης
Ο Αλεκσάνταρ Βούτσιτς μίλησε για τα χρέη των σερβικών ομάδων

bet365

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς θέλει να παίξει στους Ολυμπιακούς Αγώνες, οι Κέβιν Ντουράντ και Στεφ Κάρι αναμένεται να τον ακολουθήσουν όμως ο Πρόεδρος της Σερβίας, Αλεκσάνταρ Βούτσιτς ξεκαθάρισε πως οι δευτεραθλητές κόσμου θέλουν το χρυσό στο Παρίσι και τίποτα λιγότερο.

Η φετινή έκδοση που παρουσίασαν οι Αμερικανοί στο Mundobasket απέτυχε παταγωδώς και περιορίστηκε στην τέταρτη θέση μετά την ήττα από τον Καναδά στον μικρό τελικό. Σύμφωνα, πάντως, με πρόσφατο δημοσίευμα του Athletic, ο ΛεΜπρόν Τζέιμς θα ενταχθεί στην Εθνική των ΗΠΑ που θα παρατάξει ο Στιβ Κερ στο Παρίσι και έχει ήδη επικοινωνήσει με άλλους σταρ του ΝΒΑ.

Ο King Τζέιμς φέρεται διατεθειμένος να επιστρέψει στην Team USA και να αγωνιστεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024, «ψήνοντας» τους Στεφ Κάρι, Κέβιν Ντουράντ, Άντονι Ντέιβις και Τζέισον Τέιτουμ να τον ακολουθήσουν. Επίσης, οι Ντέβιν Μπούκερ, Ντέιμιαν Λίλαρντ, Ντε' Άαρον Φοξ και Καϊρί Ίρβινγκ αναμένεται να τεθούν στη διάθεση τoυ Κερ για την Εθνική των ΗΠΑ που θέλει να επιστρέψει στην κορυφή έπειτα από την αποτυχία στο Mundobasket 2023.

«Θέλουμε το χρυσό στο Παρίσι! Όχι το ασημένιο, αλλά το χρυσό...» εξήγησε ο Πρόεδρος της Σερβίας, Αλεκσάνταρ Βούτσιτς στην εκδήλωση προς τιμή των δευτεραθλητών κόσμου. Και πρόσθεσε: «Βλέπω ότι ο ΛεΜπρόν Τζέιμς μαζεύει την πιο δυνατή ομάδα. Να η ευκαιρία μας να τους κερδίσουμε! Τα παιδιά μας έδειξαν καρδιά πρωταθλητή. Ήμουν σίγουρος ότι θα δώσουν πίσω στη Σερβία περισσότερα από όσα τους έχει δώσει η χώρα μας. Αυτά τα παιδιά κατάφεραν να ενώσουν την πατρίδα μας. Η Σερβία σας αγαπά! Πάμε για το χρυσό στο Παρίσι»!

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΜΠΑΣΚΕΤ Τελευταία Νέα