ΝτιΒιντσέντζο: Δήλωσε πως θέλει να αγωνιστεί με την Ιταλία στους Ολυμπιακούς Αγώνες

ΝτιΒιντσέντζο: Δήλωσε πως θέλει να αγωνιστεί με την Ιταλία στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Newsroom
Ντόντε Ντιβιντσεντζο

bet365

Τη διάθεση να αγωνιστεί με την Ιταλία στο Προολυμπιακό αλλά και τους Ολυμπιακούς Αγώνες εξέφρασε ο Ντόντε ΝτιΒιντσέντζο.

Μπορεί οι Ιταλοί να μην τα κατάφεραν με τον Πάολο Μπανκέρο, που επέλεξε τελικά την Team USA αλλά ο Ντόντε ΝτιΒιντσέντζο φαίνεται ότι θα φορέσει τα «γαλανόλευκα».

Ο γκαρντ των Νιου Γιορκ Νικς, διανύει έναν εντυπωσιακό τελευταίο μήνα και τόνισε ότι θέλει να παίξει με την Ιταλία στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024, σε δηλώσεις του στη New York Post.

Οι Ιταλοί αγωνίζονται στο Προολυμπιακό τουρνουά του Πουέρτο Ρίκο, με τους Πορτορικανούς και το Μπαχρέιν.

Οι δηλώσεις του ΝτιΒιντσέντζο

«Θα ήθελα πολύ να παίξω για την Ιταλία. Ειλικρινά δεν ξέρω αν είναι εφικτό πραγματικά και οτιδήποτε άλλο, αλλά αν ήταν δυνατόν, θα ήθελα πολύ να μπορώ να παίξω για την Ιταλία. Υπάρχουν διάφοροι παράγοντες, αλλά είναι κάτι που θα ήθελα πολύ. Μίλησα για αυτό με την οικογένειά μου και τον ατζέντη μου, θα ήθελα να μπορέσω να εκπροσωπήσω την Ιταλία.

Οι διαδικασίες για το ιταλικό διαβατήριο έχουν ξεκινήσει, θα πρέπει να έχουν μείνει πολύ λίγα για την υλοποίηση. Τότε ελπίζω ότι θα υπάρχουν όλες οι προϋποθέσεις για να μπορέσω να παίξω για την Ιταλία στους επόμενους Ολυμπιακούς και Προολυμπιακούς».

@Photo credits: NBA/Getty Images
 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΜΠΑΣΚΕΤ Τελευταία Νέα