Αυστραλία - Νότιο Σουδάν 88-67:Ο Ταϊμπούλ έκανε την διαφορά

Αυστραλία - Νότιο Σουδάν 88-67:Ο Ταϊμπούλ έκανε την διαφορά

Γιώργος Κούβαρης
Ο Ταϊμπούλ

bet365

Η Αυστραλία δεν είχε κανένα πρόβλημα απέναντι στο Νότιο Σουδάν και επικράτησε εύκολα με 88-67 για το τουρνουά της Μελβούρνης. Συναγερμός για τον τραυματισμό του Τζοκ Λαντέιλ.

Οι «Boomers» έκλεισαν νικηφόρα την παρουσία τους στο τουρνουά «Boomers Vs The World» που διεξάγεται στη «Rod Laver Arena» της Μελβούρνης. Απέναντι στο Νότιο Σουδάν δεν αντιμετώπισαν το παραμικρό πρόβλημα καθώς επιβλήθηκαν με χαρακτηριστική ευκολία των Αφρικανών με 88-67.

Βέβαια τα δυσάρεστα μαντάτα έρχονται από τον Τζοκ Λαντέιλ, ο οποίος γύρισε τον αστράγαλο του αριστερού του ποδιού βάζοντας τους Αυστραλούς σε... αναμμένα κάρβουνα μία εβδομάδα πριν από το πρώτο τζάμπολ του Μουντομπάσκετ.

Ο Ματίς Ταϊμπούλ των Πόρτλαντ Τρέιλμπλεϊζερς ήταν ο καλύτερος του παρκέ έχοντας 17 πόντους με 1/2 δίποντα, 5/6 τρίποντα και 2 τάπες, ενώ «διψήφιοι» ήταν επίσης οι Ντούοπ Ριθ με 15 πόντους και 6 ριμπάουντ όπως επίσης και ο Πάτι Μιλς με 11 πόντους και 2/7 τρίποντα.

Αντίθετα ήταν άστοχος ο Γκίντεϊ με μόλις 1/6 σουτ ωστόσο μοίρασε 9 ασίστ ενώ ο Ντάντε Έξουμ έμεινε στους 6 πόντους έχοντας και εκείνος από την πλευρά του κομβική σημασία στην δημιουργία της ομάδας του με 7 τελικές πάσες.

Για το Νότιο Σουδάν ο γνώριμος από το πέρασμά του στη Φενέρμπαχτσε, Μαριάλ Σαγιόκ, σημείωσε 15 πόντους έχοντας 4/6 δίποντα, 1/3 τρίποντα, 4/4 βολές και 3 ριμπάουντ.

Τα δεκάλεπτα: 21-11, 48-29, 70-44, 88-67.

@Photo credits: australia.basketball

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ Τελευταία Νέα