Ιράν: Τέλος εποχής για τον Χαμέντ Χαντάντι (vid)

Ιράν: Τέλος εποχής για τον Χαμέντ Χαντάντι (vid)

Χαντάντι
Ο Χαμέντ Χαντάντι γνώρισε την αποθέωση από συμπαίκτες και αντιπάλους, στο τελευταίο του παιχνίδι με την Εθνική Ομάδα του Ιράν.

Η προσφορά του Χαμεντ Χαντάντι στο Ιράν και η αφοσίωση του στην Εθνική Ομάδα είναι αξιομνημόνευτη. Χθες (2/9), το Ιράν μπορεί να ηττήθηκε από το Λίβανο, αλλά μικρή σημασία είχε μπροστά στα γεγονότα που εκτυλίχθηκαν μετά το παιχνίδι.

Μετά το άκουσα της τελευταίας κόρνας του πίνακα, άπαντες ξέσπασαν σε πανηγυρισμούς, θέλοντας να ευγνωμονήσουν τον σπουδαίο Χαμέντ Χαντάντι για τη συνολική του προσφορά στο άθλημα.

Οι στιγμές ήταν συγκινητικές, αφού ο έμπειρος Ιρανός σέντερ, «πνίγηκε» τόσο στις αγκαλιές των συμπαικτών του, όσο και των αντιπάλων του, δείχνοντας σε όλους ότι το μπάσκετ μπορεί να ενώσει λαούς, χώρες και διαφορετικές κουλτούρες.

Φυσικά η FIBA δημοσίευσε το αντίστοιχο βίντεο στα επίσημα social media της, απ' αυτή τη σπουδαία στιγμή.

Η συγκινητική στιγμή της αποθέωσης του Χαντάντι

Το Mundobasket 2023 είναι στο Gazzetta.gr

Το Mundobasket 2023 και όλη η δράση από το μεγάλο μπασκετικό γεγονός με την εγκυρότητα του Gazzetta.gr! Αγωνιστικά νέα από την Εθνική Μπάσκετ και όλες τις ομάδες, πρόγραμμα και αποτελέσματα αγώνων σε συνεχή ροή ειδήσεων για να μη χάσετε στιγμή από τα όσα συμβαίνουν στο Mundobasket 2023!

@Photo credits: FIBA