MundoBasket 2023, Ιταλία: Χωρίς Φοντέκιο και... Ποτζέκο απέναντι στη Λετονία

Δημήτρης Οικονόμου
Σιμόνε Φοντέκιο
Ο Σιμόνε Φοντέκιο δεν αγωνίζεται στην αναμέτρηση των Ιταλών απέναντι στη Λετονία και μένει να φανεί αν θα προφυλαχτεί ως το φινάλε του τουρνουά, με τους «Ατζούρι» να παίζουν για τις θέσεις 5-8 του MundoBasket 2023. Αποστολή στη Μανίλα: Δημήτρης Οικονόμου.

Η Ιταλία αποκλείστηκε από τις ΗΠΑ στην προημιτελική φάση του MundoBasket και στα παιχνίδια κατάταξης δεν έχει την ίδια... όρεξη να ρισκάρει με τον σταρ της, Σιμόνε Φοντέκιο.

Ο παίκτης των Τζαζ δε θα αγωνιστεί στον ημιτελικό των θέσεων 5-8 απέναντι στη Λετονία και μένει να φανεί αν θα παίξει στον τελευταίο αγώνα κατάταξης σε δύο μέρες από σήμερα, ανάλογα με το αποτέλεσμα των Ιταλών.

Θυμίζουμε πως πλέον κανένα εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες δε μένει να κριθεί, μιας και για την Ευρώπη, η Σερβία και η Γερμανία «καθάρισαν» μετά τις προκρίσεις τους στα ημιτελικά!

Μάλιστα και ο Τζιανμάρκο Ποτζέκο βρήκε την ευκαιρία να πάρει το... ρεπό του. Ο Ιταλός κόουτς κάθισε στον πάγκο του και έχει αφήσει τον βοηθό του, Εντουάρντο Καζαλόνε να ορίσει τις τύχες της ομάδας στην αναμέτρηση.

Το Mundobasket 2023 είναι στο Gazzetta.gr

Το Mundobasket 2023 και όλη η δράση από το μεγάλο μπασκετικό γεγονός με την εγκυρότητα του Gazzetta.gr! Αγωνιστικά νέα από την Εθνική Μπάσκετ και όλες τις ομάδες, πρόγραμμα και αποτελέσματα αγώνων σε συνεχή ροή ειδήσεων για να μη χάσετε στιγμή από τα όσα συμβαίνουν στο Mundobasket 2023!

@Photo credits: FIBA