Mundobasket 2023, Ποτζέκο για Ντατόμε: «Κανείς δεν του μοιάζει, δεν αξίζω να είμαι εδώ»

Mundobasket 2023, Ποτζέκο για Ντατόμε: «Κανείς δεν του μοιάζει, δεν αξίζω να είμαι εδώ»

Newsroom
Ποτζέκο: «Ο Φοντέκιο θα είναι free agent του χρόνου, τον εκπροσωπώ, θέλουμε 30 εκατομμύρια»!
Ο Τζανμάρκο Ποτζέκο αποθέωσε τον Τζίτζι Ντατόμε που έπαιξε το τελευταίο του ματς με την Ιταλία.

To τελευταίο ματς της καριέρας του με την Ιταλία έπαιξε ο Τζίτζι Ντατόμε. Η ομάδα του Ποτζέκο τερμάτισε στην 8η θέση του MundoBasket 2023 την Ιταλία, με τον ίδιο να δακρύζει στον Εθνικό Ύμνο της χώρας του, ενώ αστειεύτηκε με τους συμπαίκτες του μετά το τέλος του ματς.

Ένας παίκτης που δεν γύρισε ποτέ την πλάτη στην Εθνική της πατρίδας του, παλεύοντας κάθε καλοκαίρι να τη βοηθήσει να πετύχει τους στόχους της. Ο Ποτζέκο μίλησε μετά το τέλος του ματς και υποκλίθηκε στον Ντατόμε, αναφέροντας πως δεν υπάρχει κανείς να του μοιάζει. «Ο Τζίτζι είναι θρύλος. Είναι μοναδικός. Δεν υπάρχει κανείς να του μοιάζει. Δεν αξίζω να είμαι εδώ, αλλά είμαι τυχερός. Σε αυτή την επική στιγμή είμαι δίπλα στον Τζίτζι και δεν θα το ξεχάσω ποτέ, γιατί είναι ένας πραγματικός θρύλος», ήταν τα λόγια του.

Το Mundobasket 2023 είναι στο Gazzetta.gr

Το Mundobasket 2023 και όλη η δράση από το μεγάλο μπασκετικό γεγονός με την εγκυρότητα του Gazzetta.gr! Αγωνιστικά νέα από την Εθνική Μπάσκετ και όλες τις ομάδες, πρόγραμμα και αποτελέσματα αγώνων σε συνεχή ροή ειδήσεων για να μη χάσετε στιγμή από τα όσα συμβαίνουν στο Mundobasket 2023!