Mundobasket 2023, Μιλουτίνοφ: «Το χρυσό θα έλθει μια μέρα»

Μιλουτίνοφ
Το εμπόδιο της Γερμανίας στον μεγάλο τελικό του Mundobasket 2023 αποδείχτηκε απροσπέλαστο για τη Σερβία και ο Νίκολα Μιλουτίνοφ εξήγησε πως το χρυσό μετάλλιο θα έλθει κάποια στιγμή για του Σέρβους.

Αποστολή στη Μανίλα: Κωνσταντίνος Μελάγιες

Η Σερβία ηττήθηκε από τη Γερμανία στον τελικό του Mundobasket 2023 κι έτσι ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της στη Μανίλα με το ασημένιο μετάλλιο ενώ σε ό,τι αφορά τον Νίκολα Μιλουτίνοφ, ο σέντερ του Ολυμπιακού ξέσπασε σε κλάματα μετά το τέλος του αγώνα.

«Δεν ήμουν στο ίδιο επίπεδο που ήμουν σε όλο το τουρνουά και αυτό είναι πολύ δύσκολο για μένα... Το ασημένιο μετάλλιο είναι μια πολύ μεγάλη επιτυχία. Θα μπορούσε να είναι μεγαλύτερη όμως κανείς δεν πίστεψε σε εμάς, με εξαίρεση ίσως τον προπονητή μας. Παίξαμε σαν ομάδα σε όλο το τουρνουά... Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε, να πιστέψουμε στους εαυτούς μας και το χρυσό μετάλλιο θα έλθει μια μέρα» εξήγησε ο Μιλουτίνοφ, ο οποίος έμεινε στους 2 πόντους με 2/2 βολές, 0/4 δίποντα ενώ είχε ακόμα 4 ριμπάουντ, 4 ασίστ, 1 κλέψιμο και 1 λάθος στα 19:46 που έμεινε στο παρκέ.

Στη συνέχεια είπε: «Προσπάθησα να βρω ρυθμό, προσπάθησα να βρω τον εαυτό μου... Δεν ήμουν καλός και λυπάμαι γι' αυτό. Το παιχνίδι τελείωσε, πρέπει να συνεχίσω τη δουλειά και να προετοιμαστώ για τη νέα σεζόν. Η Γερμανία ήλθε εδώ με την καλύτερη δυνατή ομάδα. Έπαιξε τέλεια σε όλο το Παγκόσμιο Κύπελλο, δεν έκανε ούτε μια ήττα. Άξιζε το χρυσό μετάλιο. Ελπίζω την επόμενη χρονιά (σ.σ. στους Ολυμπιακούς Αγώνες) να κάνουμε το βήμα παρανάνω». Ο Μιλουτίνοφ ολοκλήρωσε το τουρνουά με 12.1 πόντους, 8.4 ριμπάουντ και 2.3 ασίστ.

Το Mundobasket 2023 είναι στο Gazzetta.gr

Το Mundobasket 2023 και όλη η δράση από το μεγάλο μπασκετικό γεγονός με την εγκυρότητα του Gazzetta.gr! Αγωνιστικά νέα από την Εθνική Μπάσκετ και όλες τις ομάδες, πρόγραμμα και αποτελέσματα αγώνων σε συνεχή ροή ειδήσεων για να μη χάσετε στιγμή από τα όσα συμβαίνουν στο Mundobasket 2023!

@Photo credits: FIBA