Πέσιτς: «Δεν ξέραμε αν θα είχαμε τον Μιλουτίνοφ στον τελικό, έπαιξε τραυματίας»

Πέσιτς: «Δεν ξέραμε αν θα είχαμε τον Μιλουτίνοφ στον τελικό, έπαιξε τραυματίας»
Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ έκανε την αυτοκριτική του μετά την ήττα από τη Γερμανία στον τελικό του Mundobasket 2023 και ο Σβέτισλαβ Πέσιτς αποκάλυψε ότι η συμμετοχή του διεθνή σέντερ του Ολυμπιακού ήταν αμφίβολη λόγω τραυματισμού.

Αποστολή στη Μανίλα: Κωνσταντίνος Μελάγιες

Η Σερβία δεν κατάφερε να φτάσει ως το τέλος της διαδρομής στο Mundobasket, γνωρίζοντας την ήττα από τη Γερμανία με 83-77. Μετά το τέλος του αγώνα, ο Νίκολα Μιλουτίνοφ στάθηκε στην προσωπική απόδοσή του, εξηγώντας πως δεν έπαιξε στο ίδιο επίπεδο που ήταν στο υπόλοιπο τουρνουά.

Ο διεθνής σέντερ του Ολυμπιακού είχε 2 πόντους με 2/2 βολές, 0/4 δίποντα, 4 ριμπάουντ, 4 ασίστ, 1 κλέψιμο και 1 λάθος στα 19:46 που έμεινε στο παρκέ ενώ ο Σβέτισλαβ Πέσιτς αποκάλυψε ότι έπαιξε τραυματίας.

«Δεν γνωρίζαμε αν ο Μιλουτίνοφ θα έπαιζε στον τελικό. Δεν ξέραμε αν θα ήταν μαζί μας ως το τελευταίο λεπτό. Είχε μυϊκό πρόβλημα από τον αγώνα με τον Καναδά. Είχαμε μόλις 48 ώρες για να βρούμε λύση στο πρόβλημα. Ήταν πολύ δύσκολο. Στις αρχές του αγώνα χάσαμε έναν πολύ σημαντικό παίκτη, τον Όγκνιεν Ντόμπριτς. Ο Μπογκνάνοβιτς ένιωσε άσχημα πριν από τον τελικό. Δεν είδα ξανά τόσα μαζεμένα προβλήματα μέσα σε τόσο μικρό διάστημα. Συγχαρητήρια στη Γερμανία για άλλη μια φορά. Έπαιξαν σπουδαίο μπάσκετ και άξιζαν το μετάλλιο. Είμαι τόσο περήφανος για τους παίκτες μου» εξήγησε ο Σέρβος προπονητής.

Το Mundobasket 2023 είναι στο Gazzetta.gr

Το Mundobasket 2023 και όλη η δράση από το μεγάλο μπασκετικό γεγονός με την εγκυρότητα του Gazzetta.gr! Αγωνιστικά νέα από την Εθνική Μπάσκετ και όλες τις ομάδες, πρόγραμμα και αποτελέσματα αγώνων σε συνεχή ροή ειδήσεων για να μη χάσετε στιγμή από τα όσα συμβαίνουν στο Mundobasket 2023!