Mundobasket 2023:Ο Κρόος είχε... δει από το πρωί τον θρίαμβο της Γερμανίας και αποθέωσε τον MVP Σρέντερ

Βασίλης Μπαλατσός
Mundobasket 2023:Ο Κρόος είχε... δει από το πρωί τον θρίαμβο της Γερμανίας και αποθέωσε τον MVP Σρέντερ
Ο Τόνι Κρόος από νωρίς το πρωί είχε προβλέψει πως η Γερμανία θα σηκώσει το Παγκόσμιο Κύπελλο και μετά τον τελικό με τη Σερβία αποθέωσε τον MVP της διοργάνωσης, Ντένις Σρέντερ.

Ημέρα γιορτής για τον γερμανικό αθλητισμό. Η Μάνσαφτ νίκησε με 83-77 της Σερβία στον τελικό του Mundobasket 2023 και στέφθηκε για πρώτη φορά πρωταθλήτρια κόσμου. Έναν θρίαμβο για τον οποίο είχαν... ενημερωθεί από νωρίς οι followers του Τόνι Κρόος στο Twitter.

Σε ανάρτηση του στο Twitter στις 10:12 το πρωτί της Κυριακής (10/9) ο μέσος της Ρεάλ Μαδρίτης είχε «προαναγγείλει» την έκβαση του τελικού, καθώς είχε γράψει σε ανάρτηση του: «Ανθρωποι. Υπάρχει ακόμα λόγος να είστε χαρούμενοι. Η Γερμανία γίνεται σήμερα παγκόσμια πρωταθλήτρια!!! Μπείτε όλοι στις συσκευές σας από τις 2:40 μ.μ. και υποστηρίξτε αυτήν την ομάδα!».

Περίπου 7,5 ώρες αργότερα η Γερμανία τον έβγαλε... ασπροπρόσωπο και ο Κρόος με νέα του ανάρτηση αποθέωσε τον MVP του τουρνουά, Ντένις Σρέντερ. «Θεέ μου. Είναι τρελό! Τόσο υπερήφανος! Ο Ντένις είναι ο αθλητής της χρονιάς. Δεν υπάρχει συζήτηση», ανέφερε στο tweet του ο Τόνι Κρόος.