Αρχίζει η διάθεση των εισιτηρίων για το Προολυμπιακό τουρνουά με μεγάλη προσφορά

Αρχίζει η διάθεση των εισιτηρίων για το Προολυμπιακό τουρνουά με μεγάλη προσφορά

Newsroom
ΣΕΦ

bet365

Τη Δευτέρα 1/4 θα αρχίσει η διάθεση των εισιτηρίων για το Προλυμπιακό τουρνουά που θα διεξαχθεί στο ΣΕΦ (2-7/7) και το 20% του συνολικού αριθμού θα διατεθούν με σημαντική έκπτωση μέχρι να εξαντληθούν, με τιμές που θα αρχίζουν από 10 ευρώ.

Η Εθνική Ανδρών θα έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει την πρόκρισή της στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού μέσω του Προολυμπιακού τουρνουά που θα διεξαχθεί στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας το διάστημα 2-7 Ιουλίου, γνωρίζοντας ήδη τους αντιπάλους της σε περίπτωση που καταφέρει να δώσει το παρών στο κορυφαίο αθλητικό event του πλανήτη.

Από την πλευρά της, η ΕΟΚ ενημέρωσε για την έναρξη της διάθεσης των εισιτηρίων. Συγκεκριμένα, τη Δευτέρα 1 Απριλίου θα τεθούν σε κυκλοφορία τα εισιτήρια του τουρνουά και το 20% του συνολικού αριθμού, θα διατεθούν με σημαντική έκπτωση μέχρι να εξαντληθούν, με τιμές που θα αρχίζουν από 10 ευρώ.

Αναφέρεται χαρακτηριστικά πως: «το πρώτο μεγάλο ραντεβού έρχεται σε λίγες μέρες ηλεκτρονικά, ενώ θα ακολουθήσουν λεπτομέρειες για τη διάθεση των υπόλοιπων εισιτηρίων μεταξύ των οποίων και τα Court Seats και τα VIP».

Η Ελλάδα καλείται αρχικώς να κατακτήσει την πρώτη θέση στο Προολυμπιακό τουρνουά που θα διεξαχθεί στο ΣΕΦ. Εκεί έχει κληρωθεί στον ίδιο όμιλο με τη Δομινικανή Δημοκρατία των Καρλ-Άντονι Τάουνς, Αλ Χόρφορντ, Κρις Ντουάρτε και την Αίγυπτο ενώ στον άλλο όμιλο θα παίξουν η Σλοβενία του Λούκα Ντόντσιτς, η Νέα Ζηλανδία και η Κροατία των Χεζόνια, Μπογκντάνοβιτς, Ίβιτσα Ζούμπατς και Ντάριο Σάριτς. Αν τα καταφέρει, θα πάει στο Παρίσι.

Καλό είναι ο κόσμος να προμηθευτεί όσο πιο νωρίς μπορεί τα εισιτήρια του Προολυμπιακού, καθώς αναμένεται να εξαντληθούν μέσα σε αρκετά μικρό χρονικό διάστημα, αφού το ενδιαφέρον του φίλαθλου κοινού να δει από κοντά τους παίκτες του Βασίλη Σπανούλη και να βρεθεί στο πλάι της προσπάθειας που κάνει η Εθνική ομάδα ώστε να βρεθεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες, είναι πολύ μεγάλο.

@Photo credits: ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ/EUROKINISSI
 

ΠΡΟΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ Τελευταία Νέα