Μίροτιτς: Πέταξαν τον MVP της σεζόν στην πισίνα! (pics & vid)

Μίροτιτς: Πέταξαν τον MVP της σεζόν στην πισίνα! (pics & vid)

Μίροτιτς: Πέταξαν τον MVP της σεζόν στην πισίνα! (pics & vid)

bet365

Ο Νίκολα Μίροτιτς πήρε το βραβείο του «Πολυτιμότερου Παίκτη» της σεζόν στην Ισπανία και οι συμπαίκτες τον άρπαξαν και τον πέταξαν στην πισίνα!

Η Liga Endesa ανακοινώνει σιγά - σιγά τα βραβεία της σεζόν, αφού θεωρητικά η κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος ολοκληρώθηκε και είναι προ των πυλών τα ημιτελικά.

Μετά την πρώτη και την δεύτερη καλύτερη πεντάδα, σειρά πήρε ο MVP της χρονιάς. Και αυτός δεν ήταν άλλος, από τον Νίκολα Μίροτιτς!

Ο Ισπανός φόργουορντ έκανε μια τρομερή χρονιά φέτος (19.5π., 5.7ρ., 1.5ασ., 24.0β.) και παρέλαβε το βραβείο στο ξενοδοχείο που διαμένει η αποστολή της Μπαρτσελόνα στη Βαλένθια.

Ο ίδιος έδειξε πόσο χάρηκε, αλλά και οι συμπαίκτες του τού έκαναν αξέχαστη αυτή τη στιγμή, αφού τον πήραν αγκαλιά και τον πέταξαν στην πισίνα!

Μίροτιτς: «Να γυρίσω στην πισίνα με το πρωτάθλημα»

Ο ίδιος δήλωσε: «Μπορείτε να δείτε τη χαρά στο πρόσωπό μου, στο χαμόγελό μου. Ήταν μια πολύ όμορφη έκπληξη, μού έφτιαξε την ημέρα. Αυτό το βραβείο είναι αποτέλεσμα ομαδικής δουλειάς. Το αφιερώνω στους συμπαίκτες μου, που με βοηθούν να είμαι καλύτερος κάθε ημέρα. Σε κάθε παιχνίδι ένιωθα καλύτερα. Φυσικά, αξίζει και στο προπονητικό επιτελείο, που με έβαλε σε μια καλή θέση, όπου νιώθω αποτελεσματικός. Επίσης, πάει και σε όλους τους φιλάθλους, που μας υποστηρίζουν. Αυτή είναι μόνο η αρχή. Ελπίζω να τους δώσουμε άλλη μια χαρά στο τέλος της χρονιάς. Ελπίζω να επιστρέψω στην πισίνα με το πρωτάθλημα».

Στην ψηφοφορία πήραν μέρος οι παίκτες, οι προπονητές, οι δημοσιογράφοι και οι φίλαθλοι και ο Μίροτιτς συγκέντρωσε 90 βαθμούς (100 ήταν το μαξ). Πίσω του ήταν ο Φακούντο Καμπάτσο με 65 και ακολούθησε ο Γκιόργκι Σερμαντίνι με 25.

 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΙΣΠΑΝΙΑ Τελευταία Νέα