Μπαρτζώκας: «Έχουμε αποδείξει ότι έχουμε σοβαρή ομάδα τα τελευταία τρία χρόνια» (vid)

Μπαρτζώκας: «Έχουμε αποδείξει ότι έχουμε σοβαρή ομάδα τα τελευταία τρία χρόνια» (vid)

Newsroom
.

bet365

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας σχολίασε την κατάκτηση του Super Cup από τον Ολυμπιακό, εξηγώντας πως οι Πειραιώτες κατάφεραν να επιβληθούν ψυχολογικά του Παναθηναϊκού.

Ο Ολυμπιακός κατέκτησε τον πρώτο τίτλο της σεζόν 2023/24, επικρατώντας στον τελικό του Super Cup του Παναθηναϊκού ενώ οι δυο ομάδες θα αναμετρηθούν ξανά την προσεχή Παρασκευή 6/10 στην πρεμιέρα της EuroLeague.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο Γιώργος Μπαρτζώκας τόνισε στην κάμερα της ΕΡΤ: «Ο τελικός κρίθηκε ουσιαστικά στο πρώτο ημίχρονο... Πάνω-κάτω ναι. Είναι δύσκολο τέτοια παιχνίδια να κριθούν τόσο νωρίς αλλά ήμασταν πάρα πολύ καλοί αμυντικά στο πρώτο ημίχρονο και επιβληθήκαμε ψυχολογικά του Παναθηναϊκού μέσα από αυτόν τον τρόπο».

Στη συνέχεια είπε: «Έχουμε αποδείξει ότι έχουμε σοβαρή ομάδα τα τελευταία τρία χρόνια. Όπως έχουμε πει, πέρα από πρόσωπα, η ομάδα συνεχίζει να έχει ένα υψηλό επίπεδο. Βεβαίως δεν μπορώ να αξιολογήσω την ομάδα, δεν την έχω δει να παίζει μαζί. Σήμερα έλειπε και ο Νάιτζελ (σ.σ. Γουίλιαμς-Γκος) που ήταν πολύ καλός χθες. Θα ήθελα να αφιερώσουμε αυτή τη νίκη στην κόρη του και στην οικογένειά του».

Κατέληξε λέγοντας: «Σχεδιάσαμε το παιχνίδι, προσπαθώντας να αξιοποιήσουμε τις δυνατότητές μας και να κρύψουμε τις αδυναμίες μας. Και παράλληλα, να εκθέσουμε τις αδυναμίες του Παναθηναϊκού. Τα παιδιά ήταν απόλυτα συγκεντρωμένα, έκαναν πολύ καλό παιχνίδι. Ήταν ο πρώτος τίτλος της χρονιάς, είμαστε χαρούμενοι, τώρα αρχίζει η χρονιά».

@Photo credits: eurokinissi
 

SUPER CUP ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα