Ολυμπιακός: Παπανικολάου και Μιλουτίνοφ γιόρτασαν το Super Cup στα μπουζούκια (vid)

Ολυμπιακός: Παπανικολάου και Μιλουτίνοφ γιόρτασαν το Super Cup στα μπουζούκια (vid)

Newsroom
Παπανικολάου Μιλουτίνοφ

bet365

Πρώτα κατέκτησαν το Super Cup στη Ρόδο και μετά το διασκέδασαν οι Κώστας Παπανικολάου και Νίκολα Μιλουτίνοφ, με τον αρχηγό του Ολυμπιακού να πιάνει μικρόφωνο στα μπουζούκια.

Η κατάκτηση του Super Cup έφερε ευφορία στις τάξεις του Ολυμπιακού. Με το που επέστρεψαν από τη Ρόδο οι Κώστας Παπανικολάου και Νίκολα Μιλουτίνοφ, έσπευσαν να διασκεδάσουν και να πανηγυρίσουν, πηγαίνοντας στα μπουζούκια.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας έδωσε ρεπό την Κυριακή (1/10) σε όσους αγωνίστηκαν στον τελικό και έτσι η ευκαιρία δεν πήγε χαμένη για τον αρχηγό του Ολυμπιακού και τον Σέρβο σέντερ. Οι δύο παίκτες του Ολυμπιακού βρέθηκαν σε γνωστό νυχτερινό κλαμπ της Αθήνας όπου τραγουδάει ο Νίνο και ο Νικηφόρος. Μάλιστα ο Παπανικολάου, γνωστός για τις ικανότητές του στο τραγούδι, πήρε το μικρόφωνο για να δείξει πως το 'χει αρκετά και εκτός παρκέ, με τον Μιλουτίνοφ να τον... απολαμβάνει ακούγοντας ακριβώς δίπλα του.

Το βίντεο με Παπανικολάου - Μιλουτίνοφ

@rospytv ΜΕΧΡΙΤΕΛΟΥΣ #rospytv #rospy #fy #mpesfypgamw #greektiktok #foryoupage #fypシ゚viral #greek #foryou #foryourpage #kapsoura #fyp ♬ πρωτότυπος ήχος - 🔴RospyTV🔵
 

SUPER CUP ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα