Super Cup, Ολυμπιακός: Τα ρεκόρ που... κουβάλησε ο Λαρεντζάκης από τη Ρόδο

Super Cup, Ολυμπιακός: Τα ρεκόρ που... κουβάλησε ο Λαρεντζάκης από τη Ρόδο

Newsroom
Γιαννούλης Λαρεντζάκης

bet365

Τα έξι τρίποντα του Γιαννούλη Λαρεντζάκη στον τελικό του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό τον έφεραν στην κορυφή της λίστας με τα εύστοχα σε έναν αγώνα όσον αφορά το Super Cup.

Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης αποτέλεσε τον MVP του τελικού του Super Cup, δίνοντας στον Ολυμπιακό με 6/7 τρίποντα και 20 πόντους τον πρώτο τίτλο της σεζόν απέναντι στον Παναθηναϊκό.

Μάλιστα αυτός ο τίτλος συνοδεύτηκε με προσωπικά επιτεύγματα, που ανεβάζουν τον Λαρεντζάκη σε κορυφές για τη συγκεκριμένη διοργάνωση, όπως ενημέρωσε σχετικά ο ΕΣΑΚΕ. Τα 6/7 τρίποντα που πέτυχε αποτελούν ρεκόρ. Κανείς δεν είχε προλάβει να πετύχει έξι, με τους Μίλερ, Γιαννόπουλο, Γιανγκ και Χουγκάζ να μετρούν από πέντε ως καλύτερη επίδοση ανά αγώνα.

Ο Λαρεντζάκης έγινε ο παίκτης με τα περισσότερα σε ένα παιχνίδι και ο δεύτερος στη λίστα των συνολικών τριπόντων με 9, όσα και ο Νέντοβιτς, την ώρα που ο Γιαννόπουλος προηγείται με 10!

Από την άλλη πλευρά τα 6 συνολικά του κλεψίματα σε ημιτελικό και τελικό, τοποθέτησαν τον Λαρεντζάκης στην κορυφή άλλης μίας λίστας. Πλέον ο φόργουορντ του Ολυμπιακού είναι ο καλύτερος της διοργάνωσης στα κλεψίματα με 8 κλεψίματα, αφήνοντας πίσω του έναν συμπαίκτη του, τον Λούντζη με 6.

@Photo credits: eurokinissi
 

SUPER CUP ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα