Φεύγει από την Εφές ο Μπράουν

Φεύγει από την Εφές ο Μπράουν

bet365

Ο τζένεραλ μάνατζερ της Εφές, Αλπέρ Γιλμάζ, στάθηκε στα μεταγραφικά της ομάδας και αποκάλυψε πως ο Ντέρικ Μπράουν δεν βρίσκεται στα πλάνα για τη νέα σεζόν.

Μια συνεργασία τριών ετών φτάνει στο τέλος της.

Ο αρχηγός της Εφές, Ντέρικ Μπράουν, παρά τον ένα χρόνο που είχε ακόμα να εκτίσει, θα αποτελέσει παρελθόν από την ομάδα, σύμφωνα με τα όσα υποστήριξε ο Αλπέρ Γιλμάζ.

Ο τζένεραλ μάνατζερ της Αναντολού ανέφερε στην ιστοσελίδα «BasketFaul»: «Η Νταρουσάφακα ήθελε ένα εκατομμύριο για τον Σκότι Ουίλμπεκιν και αυτό το πόσο θα έφτανε τα 2.5, με τον μισθό του. Ο Σέιν Λάρκιν ήταν φθηνότερος, ο Μαλκολμ Ντιλέινι ήταν φθηνότερος. Θα πάρουμε έναν ξένο ψηλό και θα συμπληρώσουμε το ρόστερ. Αν όλα πάνε καλά, αυτός θα είναι ο Τίμπορ Πλάις. Η υπόθεσή του θα ξεκαθαρίσεις στις αρχές της εβδομάδας. Ο Ντέρικ Μπράουν έχει συμφωνία για την επόμενη χρονιά, αλλά δεν θα είναι στο ρόστερ».

Επίσης, πρόσθεσε: «Πέρυσι κατακτήσαμε το Κύπελλο Τουρκίας. Πριν από δύο χρόνο χάσαμε το Final 4 στο τελευταίο παιχνίδι. Ο στόχος μας αυτή τη σεζόν είναι φυσικά να φτάσουμε σε αυτό. Είμαστε η μόνη ομάδα που αύξησε το μπάτζετ της για την επόμενη χρονιά, με τις υπάρχουσες οικονομικές συνθήκες. Ελπίζω να μας επιστραφεί αυτό. Η διοίκησή μας έκανε τόσες θυσίες, για να χτίσουμε μια καλύτερη ομάδα. Ο πρώτος μας στόχος είναι το Κύπελλο και μετά θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο σε Euroleague και πρωτάθλημα».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΤΟΥΡΚΙΑ Τελευταία Νέα