Μπρίτνεϊ Γκράινερ: «Σκοπεύω να παίξω μπάσκετ τη φετινή σεζόν, είναι το ευχαριστώ μου»

Σταυρούλα Μουστακάτου
Griner

bet365

Η Μπρίτνεϊ Γκράινερ μέσα από ανάρτησή της έστειλε το πρώτο της μήνυμα μετά την περιπέτειά της από τις ρωσικές φυλακές και έδωσε... υπόσχεση να αγωνιστεί τη φετινή σεζόν.

H... Οδύσσεια της Μπρίτνεϊ Γκράινερ έχει πλέον ολοκληρωθεί και η Αμερικανίδα σέντερ βρίσκεται στην ασφάλεια του σπιτιού της έπειτα από την πολύμηνη περιπέτεια που πέρασε στις φυλακές της Ρωσίας.

Η δις πρωταθλήτρια του WNBA, που έχει ήδη ξεκινήσει τις προπονήσεις στα παρκέ, προχώρησε σε ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό με μία φωτογραφία από την στιγμή της άφιξής της σε αμερικανικά εδάφη και πέρασε ένα πολύ όμορφο μήνυμα δύναμης και πίστης!

«Νιώθω τόσο όμορφα που είμαι σπίτι! Οι τελευταίοι 10 μήνες ήταν μια μάχη σε κάθε στροφή. "Έσκαψα" βαθιά για να κρατήσω την πίστη μου και ήταν η αγάπη από τόσους πολλούς από εσάς που με βοήθησε να συνεχίσω. Από τα βάθη της καρδιάς μου, σας ευχαριστώ όλους για τη βοήθειά σας» είπε αρχικά η Γκράινερ και συνέχισε ευχαριστώντας τα πρόσωπα που στάθηκαν δίπλα της σε αυτή την προσπάθεια.

Ενώ συνέχισε αναφερόμενη στον Πρόεδρο των ΗΠΑ: «Πρόεδρε Μπάιντεν, με έφερες σπίτι και ξέρω ότι έχεις δεσμευτεί να φέρεις και τον Πολ Γουίλαν και όλους τους Αμερικανούς σπίτι. Θα χρησιμοποιήσω την πλατφόρμα μου για να κάνω ό, τι μπορώ για να σας βοηθήσω. Ενθαρρύνω επίσης όλους όσους έπαιξαν ρόλο στο να με φέρουν σπίτι να συνεχίσουν τις πλήρης».

Και έκλεισε με την... υπόσχεσή της να ξαναπαίξει μπάσκετ τη φετινή σεζόν... «Θέλω επίσης να ξεκαθαρίσω ένα πράγμα: Σκοπεύω να παίξω μπάσκετ για το Phoenix Mercury στο WNBA αυτή τη σεζόν και με αυτόν τον τρόπο, ανυπομονώ να μπορέσω να πω σύντομα «ευχαριστώ» σε όσους από εσάς υποστηρίξατε, γράψατε και δημοσιεύσατε για μένα αυτοπροσώπως.

Πάντα αγάπη BG 42».

 

WNBA Τελευταία Νέα