NBA: Απέβαλλε από κάθε δραστηριότητα του, youtuber που έπεσε για ύπνο σε ματς του WNBA (vid)

To NBA απέβαλλε από κάθε δραστηριότητα youtuber που έπεσε για ύπνο σε ματς του WNBA (vid)

bet365

To ΝΒΑ τιμώρησε με αποκλεισμό από κάθε δραστηριότητα του, τον youtuber ΤζιΝτίον, ο οποίος πρώτα έπεσε για ύπνο την ώρα του αγώνα Μινεσότα Λινξ - Ντάλας Γουίνγκς και στη συνέχεια είχε την ιδέα να σουτάρει, όταν η μπάλα έφτασε στα χέρια του.

Για μία... χούφτα κλικ. Και πολλά views. Ο youtuber ΤζιΝτίον ζει κάνοντας φάρσες και ανεβάζοντας βίντεο. Πριν από αρκετές εβδομάδες, σε ένα ματς των Τίμπεργουλβς, είχε αποφασίσει να κάνει ένα κούρεμα την ώρα του αγώνα!

Τώρα ξεπέρασε το όριο και το NBA προχώρησε στον αποκλεισμό του. Ο ΤζιΝτίον βρέθηκε στις θέσεις δίπλα στο παρκέ για το ματς Μινεσότα Λινξ - Ντάλας Γουίνγκς. Φορούσε κάτι σαν πιτζάμες, είχε τον σκούφο ύπνου και μαζί κουβαλούσε ένα μαξιλάρι.

Αφού πρώτα ξάπλωσε, πιάνοντας τέσσερις θέσεις και έκανε πως κοιμάται, με τους υπεύθυνους του γηπέδου, αλλά και θεατές να του κάνουν παρατηρήσεις συνεχώς.

Στη συνέχεια και ενώ η μπάλα έφτασε στα χέρια του, αποφάσισε να σουτάρει προς το καλάθι! Η προσπάθεια ήταν απελπιστικά άστοχη, με τους αθλήτριες να ρωτάνε η μία την άλλα, αν όντως σούταρε.

Λίγο αργότερα, ένα μέλος της ασφάλειας του γηπέδου τον κάλεσα να τον ακολουθήσει και τον απέβαλλε από το γήπεδο. Με τη λίγκα να ακολουθεί και να αποβάλλει από κάθε δραστηριότητά της.

@Photo credits: YouTube
 

WNBA Τελευταία Νέα