Κρίνεται η τετράδα

Gazzetta team
Κρίνεται η τετράδα

bet365

Με σημαντικές αναμετρήσεις συνεχίζεται το Σάββατο (9/3) το πρωτάθλημα της Α1 βόλεϊ των ανδρών με την 20ή αγωνιστική. Ντέρμπι στην Πυλαία, με τον ΠΑΟΚ να φιλοξενεί τον Φοίνικα Σύρου.

Το σημαντικότερο ματς του προγράμματος λαμβάνει χώρα στη Θεσσαλονίκη. Ο ΠΑΟΚ φιλοξενεί τον Φοίνικα, σε έναν αγώνα, το αποτέλεσμα του οποίου θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό τις ομάδες που θα μπουν στην πρώτη τετράδα. Ο Δικέφαλος έχει να πανηγυρίσει ένα μήνα θετικό αποτέλεσμα, κάτι που θα κυνηγήσει και αυτή τη φορά θέλοντας να εκμεταλλευθεί την έδρα του. Εξάλλου, στον πρώτο γύρο είχε φύγει με 3-0 από τη Σύρο. Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα οι δύο ομάδες, με τους νησιώτες να παρατάσσονται πλήρεις και τους γηπεδούχους να ανησυχούν μόνο για Γεράσιμο Κανέλλο, ο οποίος ανέβασε πυρετό.

Το ενδιαφέρον στρέφεται και στο Ζηρίνειο, με την τοπική Κηφισιά να υποδέχεται τον Άρη. Λίγες ημέρες μετά τη συμμετοχή στον τελικό του League Cup το συγκρότημα των βορείων προαστίων έχει βάλει στόχο την 8άδα, τη στιγμή που οι «κιτρινόμαυροι» μετά τα τελευταία αποτελέσματα, κάνουν όνειρα ακόμη και για τετράδα.

Στον Πειραιά, ο Ολυμπιακός δεν ενδέχεται να αντιμετωπίσει προβλήματα κόντρα στον ουραγό Μίλωνα, οδεύοντας ολοταχώς για έναν ακόμη τίτλο μετά τo League Cup, ενώ ο Εθνικός θα «κυνηγήσει» στη Λαμία το «διπλό» ώστε να έχει ελπίδες για την κατάληψη της δεύτερης θέσης. Την ίδια ώρα ο Παμβοχαϊκός, με τον οποίο τον χωρίζουν ένας βαθμός, θα υποδεχθεί στο Βραχάτι τη Νίκη Αιγινίου και έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη.

Η αυλαία του προγράμματος θα πέσει την Δευτέρα (11/3) με ένα ακόμη ντέρμπι στη Θεσσαλονίκη, όπου ο Ηρακλής θα υποδεχθεί τον Παναθηναϊκό, στη «μάχη» για την παραμονή.

Το πρόγραμμα

Σάββατο 9/3
17.00 (Νοvasports-3) ΠΑΟΚ - Φοίνικας Σύρου (Θεμελής, Παπαδογούλας)
17.00 Ολυμπιακός – Μίλωνας (Φραγκάκης, Κυριοπούλου)
19.00 (Star Κεντρικής Ελλάδας) ΓΣ Λαμία - Εθνικός Αλεξανδρούπολης (Καραμπέτσος, Κουτσούλας)
19.00 Παμβοχαϊκός – Νίκη Αιγινίου (Γεωργουλέας, Μουλά Λ. )
20.45 ΑΟ Κηφισιάς – Άρης (Γεροθόδωρος, Μυλωνάκης)

Δευτέρα 11/3
18.00 (Νοvasports-3) Ηρακλής – Παναθηναϊκός (Ράπτης, Γεωργιάδης)

Η Βαθμολογία (Σε 19 αγώνες)
1.Ολυμπιακός (54-16) 50
2.Παμβοχαϊκός (44-28) 37
3.Εθνικός Αλεξανδρούπολης (45-30) 36
4.Φοίνικας Σύρου (43-27) 35
5.Άρης (42-34) 32
6.ΠΑΟΚ (40-35) 32
7.Κηφισιά (32-38) 24
8.Λαμία (33-40) 24
9.Νίκη Αιγινίου (30-41) 23
10.Ηρακλής (29-44) 19
11.Παναθηναϊκός (24-48) 15
12.Μίλωνας (17-52) 10

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα