Τα κόρνερ είναι για το στοίχημα...

Τα κόρνερ είναι για το στοίχημα...

bet365

Ο αρχισυντάκτης του gazzetta Μιχάλης Τσαμπάς γράφει για τον «Θεό της μπάλας» που...ξεπλήρωσε το χρέος στον Ντρογκμπά και τον «θρίαμβο» της Μπάγερν με... 20-1!

Δεν σταμάτησαν οι σπίκερ της κρατικής τηλεόρασης σε κάθε κόρνερ που κέρδιζε η Μπάγερν να θυμίζουν πόσο... άνοιγε η ψαλίδα από την Τσέλσι. Ξεκινήσαμε από το... 5-0, πήγαμε στο 10-0 και στο 15-0.

Μέχρι που έγινε 15-1 στο 88' και οι Άγγλοι ισοφάρισαν με τον τεράστιο Ντρογκμπά!Αν είχαν στοιχηματίσει στα κόρνερ είχαν κάθε λόγο να τα... τσεκάρουν ανά τακτά χρονικά διαστήματα, γιατί και σε αυτόν τον τελικό αποδείχθηκε ότι το ποδόσφαιρο δεν είναι μπάσκετ. Μικρό ρόλο έως μηδαμινό παίζουν οι στατιστικές.

Τα κόρνερ, τα πλάγια, τα οφσάιντ είναι μόνο για το στοίχημα! Η κατοχή και τα χιλιόμετρα των παικτών είναι μόνο για τους στατιστικολόγους και... κουβέντα να γίνεται. Αυτό που μετράει είναι η μπάλα στο πλεκτό να πηγαίνει. Εκεί κρίνονται οι κούπες... Και η μεγάλη φετινή κούπα του Τσάμπιονς Λιγκ βάφτηκε μπλέ!

Πάει στο Λονδίνο. Στην Τσέλσι. Άδικο; Ίσως για πολλούς ναι. Αν όμως η μπάλα ήταν μόνο... δικαιοσύνη θα ήταν και «άνοστη σούπα». Θα ρουτινιάζαμε. Αυτό το απρόοπτο, αυτή η... νόμιμη αδικία είναι που το κάνει «βασιλιά των σπόρ» και ξεχωρίζει... έτη φωτός από κάθε άλλο άθλημα!

Μπορεί να μην ήταν ο καλύτερος τελικός στην ιστορία του Τσάμπιονς Λιγκ. Σίγουρα αυτή την βραδιά όλοι πριν μήνες την ονειρευόμασταν με Ρεάλ-Μπαρτσελόνα. Δύσκολα μετά από πολλά χρόνια στα εγγόνια μας θα τον διηγούμαστε ως κάτι αξέχαστο, όπως για παράδειγμα εκείνους της Βαρκελώνης και της Κωνσταντινούπολης! Όμως οι πάντες θα λέμε για έναν τεράστιο παίκτη.

Που με την... απαραίτητη σάλτσα των «γεροντίστικων διηγήσεων» θα εξισώσουμε τον Ντιντιέ Ντρογκμπά με έναν... Τιτάνα! Κάπως έτσι έμοιαζε στα δύο ματς με την Μπαρτσελόνα. Έτσι ήταν και στον τελικό. Στο... δύσκολο πρώτο ημίχρονο έπαιζε και στόπερ (!!!), ισοφάρισε στο 88' όταν το όνειρο είχε σβήσει για την Τσέλσι, υπέπεσε στο πέναλτι στο 94' αλλά ο Ρόμπεν... ζήλεψε τον τίτλο του μοιραίου και τον πήρε!

Και στο φινάλε ο «Θεός της μπάλας» κάτι του... χρωστούσε. Θέλησε να τον εντάξει στο club των σπουδαίων και με κούπα! Έτσι κι αλλιώς μεγάλος ήταν και πριν. Του έδωσε την ευκαιρία να το κάνει.

Ο άσος από την Ακτή Ελεφαντοστού είχε... μνήμη ελέφαντα! Θυμήθηκε τι στερήθηκε στα πέναλτι στην Μόσχα και δεν θέλησε να επαναληφθεί το έργο. Ήθελε να το δει... από την καλή κι όχι από την ανάποδη όπως τότε. Και το είδε!

Η Τσέλσι, που μόνο οι φίλοι της έβαζαν μερικές λίρες από την αρχή της χρονιάς ότι μπορούσε να φτάσει ως το τέλος και να πιει... σαμπάνια από την κούπα το έκανε.

Ο Ρομάν Αμπράμοβιτς άργησε λίγο, ξόδεψε μερικά εκατομμύρια παραπάνω αλλά ποιος νοιάζεται; Το Τσάμπιονς Λιγκ το σήκωσε έστω κι αν... έχασε με 20-1 στα κόρνερ!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα