Η μεγάλη ζωή, οι ευχές και... ο Μπατίστ!

Η μεγάλη ζωή, οι ευχές και... ο Μπατίστ!

Gazzetta team
Η μεγάλη ζωή, οι ευχές και... ο Μπατίστ!

bet365

Ο Παναθηναϊκός προσγειώθηκε στη Μάλαγα και ο απεσταλμένος του gazzetta.gr, Νίκος Αθανασίου, σας βάζει στο κλίμα της «πράσινης« πτήσης.

*Η Μάλαγα συγκαταλέγεται, δικαίως, ανάμεσα στους... top προορισμούςτης Ισπανίας. Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα έχοντας ζήσει για περίπου πέντε μήνες στη πανέμορφη πόλη της Ανδαλουσίας φρόντισε να προετοιμάσει αλλά και να κάνει την σχετική πλάκα στους εκπροσώπους του Τύπου λίγο πριν την επιβίβαση στο αεροπλάνο. «Σας βλέπω έτοιμους για μεγάλη ζωή στην Μάλαγα. Είναι πανέμορφα» ήταν η ατάκα του Πορτογάλου τεχνικού.

* Kατά την άφιξη της αποστολής τα φώτα ήταν στραμμένα στον Λάζαρο. Ο διεθνής μεσοεπιθετικός έδειξε πόσο θέλει να παίξει κόντρα στην Μάλαγα και παρά το διάστρεμμα είναι στην αποστολή. Μόλις κατέβηκε από το πούλμαν τον πήρε... αγκαλιά ο Γιάννης Ζαβραδινός και του είπε «σιδερένιος ρε Λάζαρε». Ο «Ζάβρα», πάντως, έχει ιδιαίτερη αδυναμία στον Έλληνα άσο.

* Σισοκό με μεγάλα ακουστικά, όλοι με ένα... i-phone ανά χείρας και συνδεδεμένοι στα social media. Αυτό ήταν το σκηνικό της αναχώρησης, με τον Βίκτορ Βιτόλο να κάνει εμφάνιση αλά Μάικ Μπάτιστ! Ο Ισπανός μέσος, εκτός από το νέο του κούρεμα, λάνσαρε και μακριές κάλτσες μέχρι το γόνατο, θυμίζοντας κάτι από τον μεγάλο Μάικ Μπατίστ.

* Είναι θεσμός σε κάθε τaξίδι η... επίσκεψη των παικτών στο κέντρο Τύπου. Αρκετοί από τους «πράσινους» προμηθεύτηκαν τα απαραίτητα για την πτήση. Περιοδικά, εφημερίδες και βιβλία είχαν την τιμητική τους. Την διαφορά έκανε ο Αντώνης Πετρόπουλος με τα... κουτσομπολίστικα «Ok» και «Espresso» ενώ ο Στέργος Μαρίνος ήταν πιο «ποιοτικός», αγοράζοντας ένα βιβλίο.

* Αρκετά πηγαδάκια είχαν στήσει οι «πράσινοι» στην αίθουσα αναμονής. Από τα πιο χαρακτηριστικά, ο Βελάσκες με τον Φορναρόλι και ο Μαυρίας με τρον Καπίνο που είναι «αυτοκόλλητοι». Ο μοναδικός που ήταν λίγο πιο απόμακρος από τους υπόλοιπους, ήταν ο Κώστας Μπαρμπαρούσης που προτίμησε την... μοναξιά του i-pad.

* Όπως ήταν λογικό, έγινε ένας μικρός χαμός από φωτογραφίες και αυτόγραφα μόλις ο κόσμος είδε τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού. Κανείς δεν χάλασε χατίρι, και όλοι με το χαμόγελο στα χείλη ικανοποιούσαν τους θαυμαστές τους.

* Πτήση... αποκλειστικά για τον Παναθηναϊκό ήταν αυτή της Ολυμπιακής Αεροπορίας για Μάλαγα. Μάλιστα, οι αεροσυνοδοί είχαν φροντίσει να μπουυν στο κλίμα. Καρφίτσες με το τριφύλλι κοσμούσαν το πέτο τους, κάτι που είχε γίνει και στο προηγούμενο ταξίδι των «πρασίνων» στη Σκωτία. Μάλιστα, λίγα λεπτά μετά την απογείωση ο πιλότης πτήσης στο μήνυμα του ευχήθηκε καλή επιτυχία. « Καλησπέρα. Πρώτα από όλα να ευχηθούμε νίκη στα παιδιά του Παναθηναϊκού».

* Από τα μεγαλύτερα πειραχτήρια της Παιανίας, είναι ο Ζέκα. Ο Πορτογάλος δεν σταματά λεπτό να χαμογελά και να πειράζει όποιον βρίσκει μπροστά του. Κατά την διάρκεια της πτήσης πήγε στην τουαλέτα και ρώτησε την αεροσυνοδό αν «μπορώ να κάτσω μέσα 2 ώρες», με την κοπέλα να γελά και να του απαντά πως « μπορείς να κάτσεις και δυόμισι αν το θες».

* Από τους λιγοστούς οπαδούς του Παναθηναϊκού που ταξίδεψαν μαζί με την αποστολή στη Μάλαγα, όλα τα... λεφτά ήταν ένας πατέρας με τα δύο του παιδιά. Ντυμένα με φανέλες της ομάδας, ζούσαν την κάθε στιγμή και την απαθανάτιζαν ώστε να τις δείξουν στην μητέρα τους.

* Δεν αφήνει ούτε λεπτό να πάει χαμένο ο Ζεσουάλδο Φερέιρα και ακόμα και στο αεροπλάνο έβλεπε το DVD του αγώνα της Μάλαγα με τη Θέλτα για να προετοιμάσει κατάλληλα τους παίκτες του για την κρίσιμη αναμέτρηση της Τετάρτης. Για λίγο έκατσαν μαζί και είδαν φάσεις από το ματς οι Κώστας Κατσουράνης και Ορέστης Καρνέζης.

*Παρών στην πτήση ήταν ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ, Άγγελος Φιλιππίδης. Είχε μάλιστα και ένα πηγαδάκι με οπαδούς, όπου κάποια στιγμή σχολιάζοντας τις εξελίξεις είπε πως «φτάσαμε στο σημείο ο υπεύθυνος συνδέσμων του Ολυμπιακού στη Ριζούπολη να είναι πρόεδρος της Λίγκας»!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα