Νεϊμάρ: Χάνει οριστικά το Copa America

Newsroom
neymar_injury

bet365

Χωρίς τον Νεϊμάρ θα προσπαθήσει να κατακτήσει το ερχόμενο Copa America η Βραζιλία όπως γνωστοποίησε ο γιατρός της «Σελεσάο».

Το «πλήγμα» για τη Βραζιλία επιβεβαιώθηκε. Ο Νεϊμάρ θα απουσιάσει οριστικά από το ερχόμενο Copa America.

Ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ τραυματίστηκε σοβαρά τον Οκτώβρη με την εθνική ομάδα της Βραζιλίας, καθώς υπέστη ρήξη χιαστού και μηνίσκου, με αποτέλεσμα να περνάει την πόρτα του χειρουργείου.

Παρότι ο στόχος ήταν εξ αρχής να προλάβει το Copa America ώστε να αγωνιστεί με το εθνόσημο σε μια ακόμη μεγάλη διοργάνωση, τελικά ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ δεν θα τα καταφέρει. Την είδηση γνωστοποίησε ο γιατρός της εθνικής Βραζιλίας, Λάσμαρ, ο οποίος ανέφερε ότι πλέον ο στόχος του «Νέι» είναι να αγωνιστεί και πάλι στις αρχές της νέας σεζόν που ξεκινάει τον Αύγουστο.

«Είναι πολύ νωρίς, δεν έχει νόημα να παρακάμψει βήματα για να ανακάμψει. Η προσδοκία μας είναι ότι θα είναι έτοιμος να επιστρέψει στην αρχή του ευρωπαϊκού ημερολογίου του 2024, που είναι ο Αύγουστος», ανέφερε ο γιατρός της «Σελεσάο».

Ο Βραζιλιάνος σταρ κοινοποίησε πρόσφατα ένα ανατριχιαστικό βίντεο μέσα από τα social media, όπου φαίνεται να σφαδάζει από τους πόνους που νιώθει στο ταλαιπωρημένο του γόνατο, κατά τη διάρκεια των θεραπειών και των ειδικών ασκήσεων που κάνει για να ενδυναμώσει το πόδι του.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

COPA AMERICA Τελευταία Νέα