Οι Anonymous επιτέθηκαν σε ισραηλινά σάιτ
Τις ιστοσελίδες στο Ίντερνετ δεκάδων ισραηλινών ιδιωτικών και δημόσιων ιδρυμάτων και μίας μεγάλης ισραηλινής τράπεζας σε διαμαρτυρία για την ισραηλινή επίθεση κατά των παλαιστινιακών ενόπλων οργανώσεων στη Λωρίδα της Γάζας, μπλόκαραν χάκερ της οργάνωσης Anonymous.
Στόχος της ενέργειας αυτής ήταν 650 ιδιωτικά και δημόσια ιδρύματα, μεταξύ των οποίων η Τράπεζα της Ιερουσαλήμ, ένα από τα κύρια χρηματοπιστωτικά ιδρύματα της χώρας, σύμφωνα με την οργάνωση, η οποία σημείωσε ότι μπλόκαρε επίσης για σύντομο χρονικό διάστημα την ιστοσελίδα του υπουργείου Εξωτερικών.
"Για πολύ καιρό, οι Anonymous περιορίστηκαν όπως και ο υπόλοιπος κόσμος στο να παρακολουθούν με απόγνωση την βάρβαρη, βάναυση και επονείδιστη μεταχείριση του παλαιστινιακού λαού" από τον ισραηλινό στρατό, αναφέρουν οι Anonymous σε ανακοίνωσή τους.
"Όμως όταν η ισραηλινή κυβέρνηση απείλησε δημοσίως να κόψει το Ίντερνετ και όλες τις άλλες τηλεπικοινωνίες προς ή από τη Γάζα, ξεπέρασε το όριο", καταλήγει η οργάνωση στην ανακοίνωσή της στο Twitter.
Πηγή: protothema.gr
ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΗ:
- Θαύμα στην κόλαση του Κραν Μοντανά: Έσφιξε τον σταυρό του στο χέρι «και η φωτιά απλά δεν τον άγγιξε»
- Τουρκία: Πέθανε από την πείνα βρέφος 2 μηνών: «Είδαμε ότι ήταν νεκρό, ετοιμάσαμε φαγητό και φάγαμε»
- Το μεγαλύτερο υπόγειο σιδηροδρομικό τούνελ στον κόσμο: Το megaproject που θα διαπεράσει τις Άλπεις (vid)
