Προτάσεις για το Σαββατοκύριακο

Gazzetta team
Προτάσεις για το Σαββατοκύριακο
Και ενώ οι εκδηλώσεις της Αποκριάς φθάνουν στο αποκορύφωμά τους, το gazzetta διάλεξε γι’ αυτό το Σαββατοκύριακο τις πέντε πιο ενδιαφέρουσες προτάσεις για να διασκεδάσετε αλλιώς.

Μιούζικαλ

Victor / Victoria στο Θέατρο Pantheon

Το διάσημο και απολαυστικό μιούζικαλ Βίκτωρ Βικτώρια φιλοξενεί το Θέατρο Πάνθεον, με την Εβελίνα Παπούλια στον πρωταγωνιστικό ρόλο. Η ιστορία της πάμφτωχης σοπράνο Βικτόρια Γκραντ που μεταμφιέζεται σε ομοφυλόφιλο άντρα και θριαμβεύει στα μεγάλα κλαμπ του μεσοπολεμικού Παρισιού ως κόμης Βίκτορ Γκραζίσκι, ξετυλίγεται με μια ιδιαίτερη αισθητική ματιά από τον νέο σκηνοθέτη Απόλλωνα Παπαθεοχάρη.

Πού; Θέατρο Pantheon, Πειραιώς 166, Ταύρος

Πότε; Τετάρτη (20:00), Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο (21:00), Κυριακή (19:00)

Τιμές; 15€, 20€, 25€, 30€, 35€, 40€, 45€, Κάθε Πέμπτη γενική είσοδος 20€, (διατηρείται και η τιμή των 15€), Φοιτητικό & ανέργων 15€

Μουσική

Η Dzambo Agusevi Orchestra στο Half Note

Απόκριες στο Half Note με την εκρηκτική Dzambo Agusevi Orchestra! O "βασιλιάς της τρομπέτας" Dzambo Agusev και η περίφημη του ορχήστρα του έρχονται για τέσσερις μοναδικές βραδιές από την Παρασκευή 11 έως Δευτέρα 14 Μαρτίου. Κάθε τους εμφάνιση κι ένα ξέφρενο party με ήχους χάλκινων πνευστών, "καυτούς" τσιγγάνικους ρυθμούς, μεθυστικές μελωδίες των Βαλκανίων και έντονες swing και jazz επιρροές!

Πού; Half Note Jazz Club, Τριβωνιανού 17, Μετς

Πότε; 11, 12, 13 και 14 Μαρτίου 2016 (Παρ. & Σαβ (22:30), Κυρ. & Δευτ.: (21.30)

Τιμές; 20€ (μπαρ), 25€ (Β’ Ζώνη), 30€ (Α’ Ζώνη), 35€ (VIP)

Θέατρο

Προδοσία του Χάρολντ Πίντερ στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά

Η Προδοσία του Χάρολντ Πίντερ, ένα από τα σημαντικότερα έργα του σπουδαίου βρετανού δραματουργού επιστρέφει στο Δημοτικό Θέατρο του Πειραιά, σε μια παράσταση-περιήγηση στον χώρο και τον χρόνο. Στη νέα αυτή σκηνική εκδοχή της Προδοσίας οι θεατές περιηγούνται μαζί με τους ηθοποιούς σε διάφορους χώρους του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά (σκηνή, μπαρ, φουαγιέ, κλιμακοστάσια), όπου εξελίσσονται οι εννέα σκηνές του έργου. Οι θεατές παρακολουθούν από απόσταση αναπνοής τα τρία πρόσωπα, βλέπουν μέσα από το μικροσκόπιο τις αλλαγές στη στάση και τη συμπεριφορά που επιφυλάσσει ο χρόνος για τους ήρωες, αυτή τη διαρκή «προδοσία» όλων μας απέναντι στους άλλους, αλλά και στον ίδιο μας τον εαυτό.

Πού; Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, Ηρώων Πολυτεχνείου 32, Πειραιάς

Πότε; Σάββατο στις 18:00, Κυριακή, Δευτέρα και Τρίτη στις 21:30

Τιμές; Γενική είσοδος 15€, φοιτητικό 10€, ΑΜΕΑ, Άνεργοι 8€

Έξοδος

Αντώνης Ρέμος, Γλυκερία και Χρήστος Νικολόπουλος στο Διογένης Studio

O Αντώνης Ρέμος και ο Χρήστος Νικολόπουλος υποδέχονται από τις 26 Φεβρουαρίου την Γλυκερία ξεκινώντας τον δεύτερο κύκλο παραστάσεων της χειμερινής σεζόν, στο Διογένης Studio. Διαχρονική και κλασσική, η εκπληκτική ερμηνεύτρια έρχεται να συναντήσει, τον Αντώνη Ρέμο, τον σπουδαιότερο εκπρόσωπο του σύγχρονου λαϊκού τραγουδιού, έναν ερμηνευτή γεμάτο πάθος, αγάπη και όρεξη για νέες διαδρομές και τον κορυφαίο συνθέτη και μέγα δεξιοτέχνη του μπουζουκιού Χρήστο Νικολόπουλο, με τις μεγάλες αθάνατες λαϊκές επιτυχίες που φέτος γιορτάζει τα 50 του χρόνια στο τραγούδι.

Που; Διογένης Studio

Πότε; Παρασκευή, Σάββατο στις 23.00

Τιμές; 15€ (όρθιοι στο bar), φιάλη κρασί από 60€, φιάλη αλκοολούχου ποτού από 100€

Σινεμά

Στις Φλόγες του Έρωτα

Ο Gael Garcia Bernal πρωταγωνιστεί σε μια ιστορία έρωτα και εκδίκησης, γυρισμένη στη ζούγκλα της Αργεντινής που βρίσκεται γύρω από τον ποταμό Παρανά. Ο Κάι είναι ένας μυστηριώδης άνδρας, ο οποίος φαίνεται να έχει περάσει ολόκληρη τη ζωή του στη ζούγκλα. Μια μέρα, καθώς περπατάει στο φυσικό του περιβάλλον, ανακαλύπτει ένα μικρό ράντσο καπνού. Θα τον φιλοξενήσουν ο ιδιοκτήτης του ράντσου Ζουάο και η όμορφη κόρη του Βάνια. Την ίδια νύχτα γίνεται επίθεση στο ράντσο και οι μισθοφόροι εισβολείς σκοτώνουν τον Ζουάο, ενώ απαγάγουν βίαια την Βάνια. Ο Κάι γλυτώνει και σχεδιάζει την εκδίκηση του..