Προτάσεις Gazzetta για το Σαββατοκύριακο 24 – 26 Ιουνίου

Gazzetta team
Προτάσεις Gazzetta για το Σαββατοκύριακο 24 – 26 Ιουνίου
Ότι καλύτερο συμβαίνει στην πόλη ανεβαίνει στην ατζέντα του gazzetta.gr. 5 προτάσεις για διασκέδαση και ψυχαγωγία για όλα τα γούστα.

Live

H Patti Smith στο Πειραιώς Academy 117
Δύο μοναδικά βράδια επιφυλάσσει η Patti Smith στους Έλληνες θαυμαστές της, στο Πειραιώς Academy 117. Το Σάββατο 25 Ιουνίου, θα τιμήσει το Horses, το οποίο και θα ερμηνεύσει ολόκληρο, μαζί με ένα best of setlist από τα πιο όμορφα τραγούδια της και την Κυριακή 26 Ιουνίου θα δώσει ένα ακουστικό show αποκλειστικά για καθημένους, με τα πιο όμορφα τραγούδια της δισκογραφίας της. Μην χάσετε την ευκαιρία να απολαύσετε αυτές τις δύο καλοκαιρινές νύχτες, που θα ανήκουν πάνω από όλα στους εραστές της μουσικής, της ιέρειας της ροκ!

Τιμές; από 30€

Πότε; Σάββατο 25 και Κυριακή 26 Ιουνίου 2016

Που; Gazarte Theater, Βουτάδων 16, στάση Μετρό Κεραμεικός

Θέατρο

Η κυρία της νύχτας του Γιάννη Μαρή στο Θερινό Gazarte Theatre

Η θεατρική ομάδα naan και το gazARTE παρουσιάζουν το μυθιστόρημα του Γιάννη Μαρή «Η κυρία της νύχτας» σε σκηνοθεσία της Φρόσως Λύτρα από 22 Ιουνίου και για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων. Η ηρωίδα, μια μοιραία γυναίκα της δεκαετίας του 50 με το όνομα Λιάνα Περέζ, εμφανίζεται από το πουθενά αναστατώνοντας, την κοσμική κοινωνία της Αθήνας.

Τιμές; από 13€

Πότε; Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή στις 21:45

Που; Gazarte Theater, Βουτάδων 16, Γκάζι

Συναυλία

Ο Κωστής Μαραβέγιας στον Κήπο του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών
Ο Κωστής Μαραβέγιας υποδέχεται και αυτό το καλοκαίρι με τον δικό του «ταξιδιάρικο» τρόπο. Με νέο άλμπουμ με τίτλο "Κατάστρωμα" και τρεις συναυλίες στον Κήπο του Μεγάρου στις 24, 25 και 26 Ιουνίου, στον χώρο που αγάπησε και τον αγάπησε με πάθος! Ο Κωστής Μαραβέγιας έχει γίνει συνώνυμο με τις ξέφρενες, γεμάτες ενέργεια, εμφανίσεις του, που διασκεδάζουν και τους πιο απαιτητικούς. Βραδιές γεμάτες καλοκαιρινή ξενοιασιά, χαρούμενη διάθεση, μουσική, τραγούδι, χορό, και πολλή γοητεία.

Τιμές; Προπώληση εισιτηρίων: 12€, Πώληση εισιτηρίων κατά την είσοδο: 14€
Πότε; Παρασκευή 24 – Sold Out, Σάββατο 25 Ιουνίου 2016 – Sold Out, Κυριακή 26 Ιουνίου 2016, ώρα 21:00
Που; Κήπος του Μεγάρου, Βασ. Σοφίας και Κόκκαλη, Αθήνα

Έξοδος

Γιώργος Σαμπάνης, Τάμτα και Demy στο Cabaret at Romeo

Ο Γιώργος Σαμπάνης «κατεβαίνει» στην παραλιακή για να δώσει ανάσες διασκέδασης στις ζεστές καλοκαιρινές νύχτες του καλοκαιριού. Το εκρηκτικό ρεπερτόριο που παρουσιάζει, το οποίο περιλαμβάνει επιτυχίες της προσωπικής δισκογραφίας και τραγούδια συναδέλφων του που έχει υπογράψει ο ίδιος, έχει κατακτήσει τη νυχτερινή Αθήνα ως μία εναλλακτική πρόταση διασκέδασης. Μαζί του η λαμπερή ύπαρξη της pop, Τάμτα και η ταλαντούχα Demy.

Τιμές; Είσοδος με ποτό: 15€, Παρασκευή: τιμή φιάλης: 140€ / 4 άτομα, Φοιτητική τιμή : 100€/ 6 άτομα, Σάββατο: τιμή φιάλης: 140€/4 άτομα, Φοιτητική τιμή: 120€/ 6 άτομα

Πότε; από 24 Ιουνίου, Παρασκευή και Σάββατο

Που; Cabaret Romeo, Λεωφόρος Ποσειδώνος 18, Αθήνα

Σινεμά

Ένας χαρισματικός άνθρωπος

Στην Νέα Υόρκη του 1929 ο Maxwell Perkins (Colin Firth) είναι ήδη πετυχημένος εκδότης, στο παλμαρέ του οποίου πιστώνεται η ανακάλυψη του Φιτζέραλντ και του Χεμινγουέι. Ο άγνωστος ακόμη συγγραφέας Thomas Wolfe (Jude Law) βλέπει τους εκδότες να απορρίπτουν ο ένας μετά τον άλλον τα έργα που έχει γράψει. Όταν όμως πέσει στα χέρια του Perkins ένα βιβλίο του Thomas Wolfe, εκείνος θα το ρουφήξει στη κυριολεξία μέσα σε ελάχιστο χρόνο και θα αποφασίσει να το εκδώσει. Ο ακοινονόμητος και χαοτικός Wolfe θα συμφωνήσει με τις επεμβάσεις και τα ‘κοψίματα» του Perkins και το βιβλίο θα γίνει best seller. Στη δεύτερη συνεργασία όμως των δύο αντρών αρχίζουν τα προβλήματα που ξεκινούν με ένα βιβλίο γραμμένο σε 5000 σελίδες!