Οι προτάσεις για το Σαββατοκύριακο (pics)

Gazzetta team
Οι προτάσεις για το Σαββατοκύριακο (pics)
Ότι καλύτερο συμβαίνει στην πόλη ανεβαίνει στην ατζέντα του gazzetta.gr. 5 προτάσεις για διασκέδαση και ψυχαγωγία για όλα τα γούστα.

Αρχαία τραγωδία
Αντιγόνη του Σοφοκλή σε σκηνοθεσία Στάθη Λιβαθινού στην Επίδαυρο

Το Εθνικό Θέατρο παρουσιάζει την "Αντιγόνη" του Σοφοκλή, την πρώτη συμπαραγωγή του Εθνικού Θεάτρου με το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδας και τον Θεατρικό Οργανισμό Κύπρου, σε μετάφραση Δημήτρη Μαρωνίτη και σκηνοθεσία Στάθη Λιβαθινού. Κυρίαρχο θέμα στην Αντιγόνη είναι η σύγκρουση ανάμεσα στους νόμους της ηθικής και τους νόμους της πολιτείας, η οποία φτάνει στην κορύφωσή της με τους ήρωες να επαληθεύουν την τραγική τους υπόσταση, κρατώντας μέχρι τέλους τη θέση στην οποία τους έφερε η μοίρα.

Τιμές; Ζώνη VIP: 45€, Ζώνη A: 40€, Ζώνη B: 20€, 13€ (Μαθητικό, έως 18 ετών), Άνω Διάζωμα: 8€, 5€ (Άνεργοι) A.μεΑ.: 5€
Πότε; 15-16 Ιουλίου 2016 στις 21:00
Που; Αρχαίο Θέατρο Επιδαύρου, Επίδαυρος

Μιούζικαλ

West Side Story από την Καμεράτα στο Μέγαρο Μουσικής

Η Καμεράτα - Ορχήστρα των Φίλων της Μουσικής και ο καλλιτεχνικός της διευθυντής Γιώργος Πέτρου, παρουσιάζουν σε μια νέα, εντυπωσιακή παραγωγή, το διασημότερο μιούζικαλ στην ιστορία του Broadway, "West side Story" στις 16, 17 και 18 Ιουλίου στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών. Βασισμένο στην αθάνατη ερωτική ιστορία του Ρωμαίου και της Ιουλιέτας του Σαίξπηρ, το έργο μεταφέρει τη δράση στο σήμερα, με την αξέχαστη μουσική μιας από τις σημαντικότερες μουσικές προσωπικότητες του 20 αι., του Leonard Bernstein.

Τιμές; Ζώνη VIP (35€), Ζώνη Α (25€ & Φοιτητικό 20€), Ζώνη Β (20€ & Φοιτητικό 15€), Ζώνη Γ (15€ & 10€ φοιτητικό & 5€ Άνεργοι), Α.μεΑ. (5€)
Πότε; 16, 17 και 18 Ιουλίου 2016 στις 21.00
Που; Μέγαρο Μουσικής Αθηνών - Αίθουσα Αλεξάνδρα Τριάντη

Μουσικοαθλητικό event

3on3 Giants στο Παλιό Αμαξοστάσιο του Ο.Σ.Υ

Το «3on3 Giants», το μεγαλύτερο μουσικοαθλητικό event έρχεται για πρώτη φορά στη χώρα μας και δημιουργεί ένα ανεπανάληπτο 6ήμερο στο κέντρο της Αθήνας, μια γιορτή που όμοιά της δεν έχει υπάρξει, συνδυάζοντας το μπάσκετ μετά μουσικής. Από τις 14 Ιουλίου μέχρι τις 19 Ιουλίου, το Παλιό Αμαξοστάσιο ΟΣΥ στο Γκάζι, μετατρέπεται σε χώρος ψυχαγωγίας από νωρίς το πρωί μέχρι αργά το βράδυ, προσφέροντας σε ανθρώπους όλων των ηλικιών και φύλων μια αξέχαστη εμπειρία. Εκλεκτοί καλλιτέχνες και αγαπημένοι ραδιοφωνικοί παραγωγοί της πόλης ολοκληρώνουν τη βραδιά με μία μεγάλη συναυλία.

Τιμές; από 4€

Πότε; 14 – 19 Ιουλίου 2016 (από τις 19.00)

Που; Παλιό Αμαξοστάσιο Ο.Σ.Υ, Ερμού και Πειραιώς, Γκάζι

Μουσικό show

I am what I am με τον Τάκη Ζαχαράτο στο Αίθριο Θέατρο Αμαλιείου

Ο Τάκης Ζαχαράτος επιστρέφει, με το μοναδικό show "Ι am what I am" ανανεωμένο και με νέα πρόσωπα της επικαιρότητας, για να συνεπάρει, να διασκεδάσει, να συγκινήσει, να τραγουδήσει και να παρασύρει το κοινό σε καλοκαιρινές βραδιές γέλιου και χαράς! Ο καλλιτέχνης θα βρίσκεται αυτό το Σάββατο 16 Ιουλίου στο Αίθριο Αμαλιείου, σατιρίζοντας όλα όσα ζούμε και ζήσαμε από πέρσι μέχρι σήμερα σε όλους τους τομείς.

Τιμές; Γενική Είσοδος: 16€, Φοιτητικό, Μαθητικό & Ανέργων: 12€

Πότε; 16 Ιουλίου 2016 στις 21:00

Που; Αίθριο Αμαλιείου, Λεωφ. Κηφισίας 219, Μαρούσι

Σινεμά

Μαμά, γύρισα!


Η γαλλική κωμωδία ξέρει από οικογενειακές σχέσεις, νευρωτικούς χαρακτήρες, γλυκόπικρες καταστάσεις. Εδώ ας προσθέσουμε και το στοιχείο της σύγχρονης οικονομικής κρίσης. Η 40χρονη Στεφανί, αναγκάζεται να γυρίσει στη μαμά της, αφού χάνει τη δουλειά της. Είναι καλοδεχούμενη να απολαύσει την υπερβολική θέρμανση του διαμερίσματος, να ακούει συνεχώς Φράνσις Καμπρέλ, να δέχεται πολύτιμες μητρικές συμβουλές για το πώς πρέπει να κάθεται στο τραπέζι και να ζει τη ζωή της. Με αυτά και με αυτά δοκιμάζεται η υπομονή και των δύο γυναικών. Όταν εμφανιστεί δε και η υπόλοιπη οικογένεια, η όλη κατάσταση εκτροχιάζεται.