Οι προτάσεις για το Σαββατοκύριακο (pics)

Gazzetta team
Οι προτάσεις για το Σαββατοκύριακο (pics)
Ότι καλύτερο συμβαίνει στην πόλη ανεβαίνει στην ατζέντα του gazzetta.gr. 5 προτάσεις για διασκέδαση και ψυχαγωγία για όλα τα γούστα.

Θέατρο

Κοκομπλόκο του Νίκου Μουτσινά στο Κατράκειο Θέατρο Πειραιά

Η ανατρεπτική και ξεκαρδιστική κωμωδία «Κοκομπλόκο», που βασίζεται στη γαλλική κωμωδία του Μαρκ Καμολετί “Pyjama pour six”, έρχεται την Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου στο Κατράκειο Θέατρο Πειραιά, σε μετάφραση, απόδοση και σκηνοθεσία Νίκου Μουτσινά. Μαζί του πρωταγωνιστούν οι: Βασιλική Ανδρούτσου, Πηνελόπη Αναστασοπούλου, Αντώνης Κρόμπας, Σοφία Μανωλάκου και Ματίνα Νικολάου.

Τιμές; Γενική είσοδος 15€, ΑΜΕΑ - Άνεργοι - Φοιτητές – Παιδικό: 12€

Πότε; Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου στις 21.15

Που; Κατράκειο Θέατρο Νίκαιας, Πάροδος Ακροπόλεως, Νίκαια

Πλούτος του Αριστοφάνη σε σκηνοθεσία Γιώργου Κιμούλη στο Θέατρο Μίκης Θεοδωράκης

Οι Γιώργος Κιμούλης, Γιάννης Μπέζος, Πέτρος Φιλιππίδης, Παύλος Χαϊκάλης, με 12μελή χορό ηθοποιών και μουσικών, παρουσιάζουν το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου στο Θέατρο Μίκης Θεοδωράκης, τη δημοφιλή κωμωδία του Αριστοφάνη “Πλούτος” σε σκηνοθεσία και διασκευή του πρώτου. Για τη σύγχρονη κοινωνία, όπου το χρήμα αποτελεί πλέον θεμέλιο ολόκληρου του συστήματος αξιών, ο Αριστοφάνης φαίνεται να έχει τη λύση.

Τιμές; Γενική είσοδος: 20€, Φοιτητικό – Άνεργοι – Παιδιά - Πολύτεκνοι: 15€

Πότε; Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2016 στις 21.00

Που; Θέατρο Μίκης Θεοδωράκης, Μενίδι, Αχαρνές

Συναυλία

Ο Φοίβος Δεληβοριάς στον Κήπο του Μεγάρου


Ο ανήσυχος τραγουδοποιός και οι συνεργάτες του, επιστρέφουν το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου στον Κήπο του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών, με μία μοναδική συναυλία με σύνθημα "Επιστροφή στην Εδέμ". Τραγούδια, ιστορίες και απροσδόκητες συναντήσεις για να ξαναπιαστεί το νήμα απ’ την αρχή. Μαζί του η Ειρήνη Αραμπατζή.

Τιμές; Προπώληση εισιτηρίων: 12€, Πώληση εισιτηρίων κατά την είσοδο: 14€
Πότε; Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2016 στις 20.30
Που; Κήπος του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών

Η Άννα Βίσση στο Βεάκειο Θέατρο Πειραιά
Μία από τις μεγαλύτερες Ελληνίδες-σταρ, έρχεται για πρώτη φορά, το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου στο Βεάκειο Θέατρο Πειραιά, με ένα live που θα θυμόμαστε για καιρό! Η Άννα Βίσση μαζί με την δέκα τριμελή μπάντα της, παρουσιάζει ένα ανατρεπτικό πρόγραμμα, με όλες τις μεγάλες της επιτυχίες από τους προσωπικούς της δίσκους, σε νέες ενορχηστρώσεις αλλά και καινούργια τραγούδια από τον πρόσφατο δίσκο που κυκλοφόρησε με γενικό τίτλο «συνέντευξη».

Τιμές; Γενική είσοδος: 15€, Αρένα: 12€

Πότε; Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2016 στις 21.00

Που; Βεάκειο Θέατρο Πειραιά, Λόφος Προφήτη Ηλία, Πειραιάς

Σινεμά

Sully


Η αληθινή ιστορία του πιλότου που «προσγείωσε» το αεροπλάνο του στο ποταμό Χάντσον, είναι η αφορμή για τον Clint Eastwood για να μιλήσει για μερικές μόνιμες θεματικές του (ο ηρωισμός, η καλοσύνη, η αδικία) συν μια καινούργια: τη σχέση του ανθρώπου με την τεχνολογία. O πιλότος Chesley «Sully» Sullenberg «προσγείωσε» το αεροπλάνο του στο ποταμό Χάντσον τον Γενάρη του 2009, χωρίς να πάθει γρατζούνια ούτε ένας από τους 155 επιβάτες του. Την ίδια ώρα όμως που ο Τύπος τον αποθέωνε για τον εξαίρετο χειρισμό του και η πόλη της Νέας Υόρκης τον αποθέωνε ως ένα αυθεντικό ήρωα, οι εμπειρογνώμονες της αεροπορικής εταιρείας και οι ειδικές επιτροπές που ανέλαβαν να ξεδιαλύνουν τις πραγματικές συνθήκες του συμβάντος, καταλόγιζαν σοβαρότατες ευθύνες στον Sully κατά τη διάρκεια της μηχανικής βλάβης που υπέστη το αεροπλάνο του, κρίνοντας ότι έβαλε σε σοβαρό κίνδυνο τις ζωές των επιβατών...