Βιεϊρινίδης... τέλος!

Gazzetta team
Βιεϊρινίδης... τέλος!

bet365

Το πλάνο της ΕΠΟ να ντύσει στα γαλανόλευκα τον Αντελίνο Βιεϊρίνια δεν θα πάρει ποτέ σάρκα και οστά, αφού η FIFA απάντησε αρνητικά στην επιστολή της Ελληνικής Ομοσπονδίας.

Ο Πορτογάλος άσος του ΠΑΟΚ δεν θα φορέσει το ελληνικό εθνόσημο, παρά μόνο της πατρίδας του αν τον καλέσουν και αγωνιστεί στην Ανδρική ομάδα. Ο Φερνάντο Σάντος ήθελε πολύ τον 25χρονο συμπατριώτη του στην Εθνική Ελλάδας και η ΕΠΟ έστειλε σχετική επιστολή στην FIFA για αν μάθει αν ο παίκτης πληροί τις προϋποθέσεις να αγωνιστεί με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας μας.

Η γραπτή απάντηση της UEFA όμως ήταν αρνητική, καθώς όπως ενημέρωσε ο Βιεϊρίνια θα έπρεπε να έχει διπλή υπηκοότητα προτού αγωνιστεί με την Εθνική Ελπίδων της Πορτογαλίας. Η απάντηση της FIFA έχει γνωστοποιηθεί και τον Πορτογάλο άσο, ο οποίος έχει κουβεντιάσει αρκετές φορές με τον Σάντος για την πιθανότητα να αγωνιστεί με την Ελλάδα. Έτσι, γράφτηκε αρνητικά ο επίλογος στο θέμα ελληνοποίησης του Βιεϊρίνια...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα