Προπονήσεις, sold out & συγκινήσεις

Gazzetta team
Προπονήσεις, sold out & συγκινήσεις

bet365

Η Εθνική Ανδρών Β' πραγματοποίησε τις πρώτες προπονήσεις της στη Μελβούρνη για τα φιλικά με την Αυστραλία κι επισκέφτηκε το Αυστραλιανό Ελληνικό Μνημείο, ενώ ήρθε κοντά με τους Έλληνες ομογενείς.

Η Εθνική μας έφτασε στην Μελβούρνη όπου θα δώσει τρία φιλικά παιχνίδια με την Αυστραλία, μάλιστα για το δεύτερο και τρίτο παιχνίδι έγινε sold out στη Hisens Arena που έχει χωρητικότητα 10.000 θεατών.

Οι διεθνείς επισκέφτηκαν το Αυστραλιανό Ελληνικό μνημείο που ανεγέρθηκε σε μνήμη των Αυστραλών και των Ελλήνων που σκοτώθηκαν στον δεύτερο Παγκόσμιο πόλεμο, αλλά και σε όλες τις μάχες πριν και μετά.

Την αποστολή περίμεναν εκπρόσωποι της ομογένειας που παρουσιάστηκαν συγκινημένοι από την κίνηση της ομάδας να επισκεφτεί την χώρα. Μάλιστα ο αρχηγός της αποστολής Κώστας Νικάκης κατέθεσε στεφάνι εκ μέρος της ΕΟΚ στο μνημείο.

Ο προπονητής των Αυστραλών Μπρετ Μπράουν αναφέρθηκε στα τρία φιλικά παιχνίδια: «Στο αποχαιρετιστήριο τουρνουά πριν την αναχώρησή μας για τους Ολυμπιακούς αγώνες του Λονδίνου, ήθελα έναν δυνατό αντίπαλο και αυτός είναι η ελληνική ομάδα Ανδρών Β΄. Γνωρίζω καλά τους περισσότερους παίκτες, είναι ταλαντούχοι και αναγνωρισμένης αξίας, είναι η νέα φουρνιά της Εθνικής Ανδρών».

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

Τελευταία Νέα