Ειλικρινής ο Σκουρτόπουλος
«Δυστυχώς, δεν ήμασταν τόσο συγκεντρωμένοι και σοβαροί, όσο έπρεπε στο παιχνίδι. Παίξαμε κόντρα σε μία εξαιρετική ομάδα, την οποία και υποτιμήσαμε, πληρώνοντας το τίμημα. Έπρεπε να κυνηγάμε από το πρώτο λεπτό το ματς. Στο δεύτερο ημίχρονο κάναμε καλή προσπάθεια. Οι παίκτες μου έκαναν το κάτι παραπάνω και καταφέραμε να επιστρέψουμε. Αλλά στις κρίσιμες στιγμές, χάσαμε κάποια αμυντικά ριμπάουντ και χάσαμε το παιχνίδι. Θέλω να συγχαρώ τους παίκτες μου για την προσπάθειά τους στο δεύτερο ημίχρονο αλλά και τους φιλάθλους μας για την υποστήριξή τους» δήλωσε ο Έλληνας τεχνικός.
Από την πλευρά του, ο Γιάννης Αθανασούλας υποστήριξε πως «Είχαμε μία άσχημη νύχτα. Δεν κάναμε τίποτα, απ’ όσα είχαμε σχεδιάσει με τους προπονητές μας. Χάσαμε το ματς στο πρώτο ημίχρονο, όπου βρισκόμασταν 25 πόντους πίσω. Στο δεύτερο ημίχρονο κάναμε ό,τι καλύτερο μπορούσαμε, μειώσαμε στους τέσσερις πόντους, αλλά ήταν ήδη αργά».
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
