Αποθέωση για τους παίκτες
Οι φίλοι των Πειραιωτών περίμεναν τους παίκτες του Ντούσαν Ίβκοβιτς και κάθε φορά που κάποιος παίκτης έβγαινε από τα αποδυτήρια γνώριζε την αποθέωση. Μεγάλος χαμός έγινε και όταν βγήκαν και οι τρεις Αμερικανοί των «ερυθρολεύκων». Ντόρσεϊ, Λο και Χάινς δεν πίστευαν στα μάτια τους με αυτά που έβλεπαν με τον κόσμο να φωνάζει ρυθμικά τα ονόματα και των τριών.
Κακός χαμός έγινε και όταν ολοκλήρωσαν τις δηλώσεις τους οι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος. «Για πάντα στο λιμάνι Αγγελόπουλοι» φώναζε το πλήθος ενώ το όνομα του άκουσε και ο πρωτομάστορας αυτής της μεγάλης επιτυχίας, Ντούσαν Ίβκοβιτς.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
