Για την πρόκριση και όχι μόνο

Φάνης Παναγιώτου
Για την πρόκριση και όχι μόνο
Τη νίκη που θα το φέρει μια «ανάσα» από τους «8» της Ευρωλίγκα ψάχνει απόψε (21/03, 21:45, ET-1) στη Μαδρίτη ο Παναθηναϊκός.

Η ομάδα του Αργύρη Πεδουλάκη θα αντιμετωπίσει τη Ρεάλ, η οποία έρχεται από δύο... απρόσμενες ήττες και ψάχνει την επιστροφή κόντρα στον Παναθηναϊκό. Το σύνολο του Πάμπλο Λάσο είναι στην πρώτη θέση μαζί με την Εφές (σ.σ. παίζουν μεταξύ τους στην Ισπανία την τελευταία αγωνιστική) και έχει ρεκόρ 9-2, την ώρα που οι «πράσινοι» είναι στην 4η θέση, μια νίκη μπροστά από τη Μάλαγα, με την οποία όμως υστερούν σε πιθανή ισοβαθμία.

Το ευχάριστο στις τάξεις των Κυπελλούχων Ελλάδας είναι πως δεν υπάρχουν προβλήματα τραυματισμών. Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε με τον καλύτερο τρόπο και άπαντες είναι έτοιμοι για το ματς στη Μαδρίτη. Αντίθετα, η Ρεάλ δεν θα έχει τον Μαρτίνας Πότσιους, ο οποίος βέβαια είναι εκτός εδώ και αρκετό καιρό. Κανονικά στη δωδεκάδα αναμένεται να βρεθεί ο Ρούντι Φερνάντεθ, που δεν έπαιξε στο τελευταίο με την Κανάριας.

Η κατάταξη: Ρεάλ Μαδρίτης 9-2, Εφές Αναντολού 9-2, ΤΣΣΚΑ Μόσχας 8-3, Παναθηναϊκός 7-4, Ουνικάχα Μάλαγα 6-5, Ζαλγκίρις Κάουνας 4-7, Άλμπα Βερολίνου 1-10, Μπάμπεργκ 0-11

Το πρόγραμμα:
Μπάμπεργκ-Άλμπα Βερολίνου 72-75
Ζαλγκίρις Κάουνας-Εφές Αναντολού, 21 Μαρτίου 19:45
Ρεάλ Μαδρίτης-Παναθηναϊκός, 21 Μαρτίου 21:45
Ουνικάχα Μάλαγα-ΤΣΣΚΑ Μόσχας, 21 Μαρτίου 21:45

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.