Με 16 παίκτες στο Γκρατς

Με 16 παίκτες στο Γκρατς

Γιώργος Βροντάκης
Με 16 παίκτες στο Γκρατς

bet365

Η ΑΕΚ φιλοξενείται την Τετάρτη από την Στουρμ στο Γκρατς για το φινάλε των ομίλων του Europa League, με το Νίκο Κωστένογλου να ανακοινώνει την αποστολή που αποτελείται από 16 ποδοσφαιριστές.

Ο προπονητής της Ενωσης θα έχει στην Αυστρία τους: Κωνσταντόπουλο, Μοσχονά, Κοντοέ, Χέλγκασον, Μανωλά, Κάλα, Γκερέιρο, Μπέλεκ, Σιαλμά, Μάκο, Καράμπελα, Μπερνς, Μπουγαΐδη, Εγγλέζου, Κλωναρίδη και Τσουκαλά. Η αποστολή αναχωρεί αύριο στις 11.40 για τo Γκρατς.

Μπορεί να πάρει την ισοπαλία στην Αυστρία η ΑΕΚ; Παίξτο σε απόδοση 3.40 στην vistabet.com

Στη σημερινή προπόνηση της ΑΕΚ, η οποία διεξήχθη στις 11.00 στο προπονητικό κέντρο των Σπάτων. O Φαμπιάν Βάργκας, ο Παναγιώτης Λαγός και ο Λεονάρντο έκαναν πρόγραμμα στο γυμναστήριο και φυσιοθεραπεία. Ο Τραϊανός Δέλλας και ο Παντελής Καφές ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης υπό τις οδηγίες του κ. Πανταζή. Ο Έιντουρ Γκούντγιονσεν συνέχισε τις ασκήσεις ενδυνάμωσης. Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές γυμνάστηκαν κανονικά.

Δεν παίζει με Δόξα ο Αραμπατζής

Ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ Γιάννης Αραμπατζής, ο οποίος συμπλήρωσε 4 κίτρινες κάρτες στην αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα, θα εκτίσει την ποινή του στον αγώνα με την Δόξα Δράμας την 15η αγωνιστική.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα