ΑΕΚ-Μπράιτον: Τρελάθηκε ο speaker στην Αργεντινή στο τρίτο γκολ της Ένωσης, «Πόνσε! Πόνσε! Πόνσε!» (vid)

Ο Εσεκιέλ Πόνσε σημειώνει το τρίτο γκολ της ΑΕΚ

bet365

Ο δημοσιογράφος που περιέγραφε το ματς στην Αργεντινή «τρελάθηκε» με το γκολ του συμπατριώτη του και το «διπλό» της ΑΕΚ στην έδρα της Μπράιτον.

Η ΑΕΚ πήρε χτες (21/9) ιστορική νίκη με 3-2 στην έδρα της Μπράιτον, για την πρώτη αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

Οι Τζιμπρίλ Σιντιμπέ, Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς και Εσεκιέλ Πόνσε, ήταν εκείνοι που σημείωσαν τα τέρματα της ομάδας του Ματίας Αλμέιδα, που έπαιξε το δικό της παιχνίδι, πήγε για την νίκη χωρίς φόβο, παρά το γεγονός ότι αντιμετώπιζε μια σούπερ φορμαρισμένη ομάδα.

Ωστόσο, τα γκολ που πέτυχε η Ένωση, δεν τρέλαναν μόνο τους περίπου 2000 οπαδούς της που βρέθηκαν στο «Amex Stadium», αλλά και τους δημοσιογράφους που περιέγραφαν τον αγώνα εντός και εκτός Ελλάδας.

Συγκεκριμένα, ο speaker στην Αργεντινή, από όπου και κατάγεται ο Πόνσε, ο οποίος σημείωσε το τρίτο τέρμα, «τρελάθηκε» με το γκολ του συμπατριώτη του.

Η περιγραφή του ήταν επική, αφού φώναζε συνεχώς «Πόνσε! Πόνσε! Πόνσε! Γκοοοοοοοοολ».

@aek_original5 paso UN paso ⚫🟡💣🤫#αεκ #ponce #original21 #αεκαραμου #αεκαρα #aek #original #europe ♬ original sound - το στεκι τον αεκτζηδων

Να υπενθυμίσουμε πως ο Τζιμπρίλ Σιντιμπέ άνοιξε το σκορ με κεφαλιά-οβίδα, το οποίο μάλιστα ψηφίστηκε και το καλύτερο της αγωνιστικής. Η Ένωση ισοφαρίστηκε με πέναλτι, αλλά δεν πτοήθηκε και με γκολ του Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς προηγήθηκε ξανά. Η Μπράιτον ισοφάρισε ξανά με πέναλτι και ο Εσεκιέλ Πόνσε διαμόρφωσε το τελικό 2-3.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα