Ασπιάθου: «Δυνατή η Ρούμπιν»

Ο Ασπιάθου γύρισε από τη Μάλαγα που διεξήχθη το φιλικό και αφού συνάντησε την αποστολή του Ολυμπιακού στο αεροδρόμιο, αναχώρησε μαζί τους για την Θεσσαλονίκη και το ματς με τον ΠΑΟΚ.
Όπως αναφέρει ο Πρωταθλητής, ο Ασπιάθου είπε στον Ντάρκο Κοβάσεβιτς: «Στην Ελλάδα δεν υπάρχει καλή γνώμη για την ομάδα. Είναι πολύ δυνατή. Χρησιμοποίησε δυο διαφορετικές 11άδες και η απόδοση της δεν έπεσε καθόλου. Έχει εξαιρετική άμυνα. Τα άκρα της κάνουν πολύ καλή δουλειά. Η αμυντική της λειτουργία είναι καλύτερη από την επιθετικής» και πρόσθεσε:
«Ο παίκτη που ξεχώρισα ήταν ο Νάτσο. Είναι εξαιρετικός παίκτης, έκανε πολύ καλή δουλειά στα χαφ. Υπάρχουν και άλλοι καλοί παίκτες, όπως ο Κασάεφ, ο Νάβας και ο Βαλντές. Ήταν σημαντική απώλεια για αυτούς ο Νομπόα».
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.