Γεύση από «Φρίουλι»
Το βράδυ της Τετάρτης οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ βγήκαν για χαλάρωμα στο γήπεδο, μία μέρα πριν την πρώτη αναμέτρηση κόντρα στην Ουντινέζε για τη φάση των «32» του Europa League.
Ο Λάζλο Μπόλονι κρατά κλειστά τα χαρτιά του σχετικά με τη σύσταση της αρχικής ενδεκάδας, ωστόσο το πιθανότερο σενάριο θέλει τον Δικέφαλο να αγωνίζεται με «ενδεκάδα Τότεναμ».
Παρά τις χαμηλές θερμοκρασίες, ο Ρουμάνος τεχνικός του ΠΑΟΚ ήταν αρκετά ευδιάθετος, όπως και οι ποδοσφαιριστές του. Στην χαλαρή καθιερωμένη προπόνηση, παρόντες ήταν και οι υιοί Σαχπατζίδη με τον Ζήση Βρύζα.
Σχετικά με την αρχική ενδεκάδα, σύμφωνα με τα όσα έχει δείξει ο Μπόλονι το τελευταίο διάστημα, το βράδυ της Πέμπτης αναμένεται να δώσει γάντια βασικού στον Κρέσιτς, με τους Τσιρίλο - Μαλεζά να βρίσκονται μπροστά του στο κέντρο της άμυνας.
Στο δεξί άκρο εκτός απροόπτου θα βρεθεί ο Σνάουτσερ, ενώ στο αριστερό άκρο της άμυνας οι πιθανότητες είναι μοιρασμένες μεταξύ Λίνο και Σταφυλίδη.
Στο κέντρο θα βρεθούν οι Γκαρσία, Λάζαρ και Φωτάκης, με μοναδικό προωθημένο στην επίθεση τον Αθανασιάδη που επέστρεψε από τον τραυματισμό του. Τέλος, στα δύο άκρα φανέλα βασικού αναμένεται να πάρουν οι Σαλπιγγίδης (δεξιά) και Γεωργιάδης (αριστερά).
Όσο για τις συνθήκες που επικρατούν το Ούντινε, η θερμοκρασία το βράδυ του αγώνα αναμένεται να αγγίξει το μηδέν, με τα ποσοστά της υγρασίας να είναι ιδιαίτερα ανεβασμένα.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.