Κακιούζης: «Το 100% για τη Ρόμα»

Γιάννης Ράμμας
Κακιούζης: «Το 100% για τη Ρόμα»

bet365

Ο Μιχάλης Κακιούζης παρουσιάστηκε από τη διοίκηση της Ρόμα και δήλωσε έτοιμος να δώσει το 100% για να βοηθήσει την ομάδα να αποφύγει τους μπελάδες.

Η ομάδα της «Αιώνιας Πόλης» βρίσκεται στις χαμηλές θέσεις της βαθμολογίας της Seria A με μόλις 4 νίκες σε 10 αναμετρήσεις. Ο άλλοτε αρχηγός της Εθνικής Ομάδος εξέφρασε την πίστη του με σκληρή δουλειά και την εμπειρία του όλοι στη Ρόμα μπορούν να ελπίζουν σε καλύτερες ημέρες.

«Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι στη Ρώμη κι ενθουσιασμένος που θα αγωνιστώ για μία ιστορική ομάδα. Ευελπιστώ να βοηθήσω με την εμπειρία μου. Έχω συνηθίσει να δίνω πάντα τον καλύτερο εαυτό μου, όταν βγαίνω στο παρκέ, ανεξαρτήτως διοργάνωσης. Γνωρίζω πολλούς από τους νέους συμπαίκτες μου είτε έχοντας βρεθεί μαζί σε άλλη ομάδα είτε έχοντας παίξει αντίπαλοι. Πρέπει όλοι μας να βελτιωθούμε σε επίθεση κι άμυνα. Αν παίζουμε καλά, θα 'ρθουν οι νίκες» είπε κατά την παρουσίασή του ο 35χρονος φόργουορντ, που πριν από λίγο καιρό αγωνιζόταν για χάρη της Σορεσίνα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα