Ο... «Λάκωνας» Μέσι! (vid)

Ο... «Λάκωνας» Μέσι! (vid)

Gazzetta team
Ο... «Λάκωνας» Μέσι! (vid)

bet365

Ένα απίστευτο περιστατικό εκτυλίχθηκε μετά το τέλος του χθεσινού τελικού της Μπαρτσελόνα με τη Σάντος, με τον Μέσι να δίνει συνέντευξη μόλις... τεσσάρων δευτερολέπτων!

Το σκηνικό έλαβε χώρα σε ένα στούντιο που είχε στήσει η γιαπωνέζικη τηλεόραση εντός του γηπέδου, όπου ο Μέσι κατέφθασε κρατώντας ένα τεράστιο κλειδί της Toyota, χορηγού της διοργάνωσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων.

Οι Ιάπωνες δημοσιογράφοι εκστασιασμένοι από το γεγονός της παρουσίας του Μέσι προσπαθούσαν να συνεννοηθούν για την έναρξη της συνέντευξης με τον Αργεντινό σταρ να δείχνει χαμένος, δίχως να καταλαβαίνει... λέξη από τις συνομιλίες των Γιαπωνέζων, οι οποίοι μάλιστα προσπάθησαν να του... φορέσουν κι ένα μπουφάν, χωρίς ωστόσο να το καταφέρουν!

Εν συνεχεία η συνέντευξη αρχίζει με έναν Ιάπωνα να μεταφράζει στα ισπανικά την πρώτη ερώτηση, τον Μέσι να απαντά λακωνικά σε τέσσερα μόλις δευτερόλεπτα και στη συνέχεια να αποχωρεί από το στούντιο!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα